Ολυμπιακός: Ασύμφορη η πρόταση της Στρασμπούρ για τον Ρέαμπτσουκ

Η περίπτωση της πώλησης του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ από τoν Ολυμπιακό, υπαρκτή καθώς ήταν, δεν έμοιαζε με την ενδεδειγμένη επιλογή, παρ’ ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι φανερό ότι, με το ενδιαφέρον του για τον Χιλιανό Γκαμπριέλ Σουάζο, της Κόλο Κόλο, και τον Ισπανό Τόνι Λάτο, της Βαλένθια, ψάχνουν per mare per terram για τουλάχιστον έναν νέο αριστερό μπακ. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Άλλωστε, από τον Δεκέμβριο κιόλας εξυφαινόταν το σενάριο πώλησης του Μαρσέλο, παρ’ ότι -και αυτό ισχύει- είναι μια επένδυση που δεν αφορά μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, δεν είναι αδιάφορος στο να δώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσουκ, αλλά δεν κόπτεται κιόλας. Τουλάχιστον όχι χωρίς να αποσβέσει κέρδος σε σχέση με την αγορά του, αφού οιύτως ή άλλως υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες μεταπώλησης. 

Το μέλλον του Μολδαβού αριστερού ακραίου αμυντικού, αυτό είναι εμφανές, παραμένει αβέβαιο. Μετά την Μπολόνια, η οποία ασκεί το πιο δυνατό πρέσινγκ, η Στρασμπούρ ήταν η τελευταία ομάδα που μπήκε σφήνα για την περίπτωση του 24χρονου μπακ.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Μάλιστα, είχε καταθέσει και πρόταση στους «ερυθρόλευκους». Σύμφωνα με το δημοσιογράφο της «Equipe» Σιρίλ-Ολίβ Μπερτέ, η γαλλική ομάδα κάνει πίσω, καθώς ο Ολυμπιακός ζητάει το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

 

Η Στρασμπούρ ζητούσε τον δανεισμό του Ρέαμπτσουκ, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει δόσεις για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται, ότι οι «ερυθρόλευκοι« είχαν αποκτήσει τον Μολδαβό πριν από δύο χρόνια από την Πάσος Φερέιρα (ποσοστό των δικαιωμάτων του είχε και η Πόρτο) αντί 2.000.000 ευρώ.