Ολυμπιακός: Αλλαγή δεδομένων με τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια, προτιμά τους «ερυθρόλευκους»

Στα μεταγραφικά εγωισμοί δεν χωράνε και αυτό το ξέρουν οι παλιές αλεπούδες στο παζάρι, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που προτεραιότητα του Μίτσελ είναι η απόκτηση του Τόνι Λάτο για αριστερό μπακ, ο Ολυμπιακός προσπερνά την αρχική άρνηση του παίκτη και στέκεται στο γεγονός ότι πλέον θέλει να πιάσει Φάληρο. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Τουλάχιστον αυτό απορρέει της πληροφόρησης που από το βράδυ της Δευτέρας προέρχεται από την Ανδαλουσία και έχει αναγκάσει τα ΜΜΕ της περιοχής, αλλά και συνολικά της Ισπανίας, σε μια εντυπωσιακή… κυβίστηση. O Αντόνιο Λατόρε Γκρουέσο θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη, όπως απορρέει των ΜΜΕ στην Ισπανία, που ενώ έγραφαν μέχρι πρότινος ότι ο 25χρονος αριστερός μπακ της Βαλένθια δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του και προτιμάει να μείνει στη Primera Division, πια τα πράγματα δείχνουν εντελώς διαφορετικά.

Μέχρι και ότι «είπε όχι» στον Ολυμπιακό γράφτηκε την Δευτέρα (9/1) αλλά, τελικά, την Τρίτη (10/1) οι ίδιοι οι Ισπανοί και το Radio Marca υποστηρίζουν ότι, πλέον, ο Λάτο προτιμάει να μεταγραφεί άμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο Λάτο έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι και οι «νυχτερίδες» θέλουν να πάρουν ό,τι μπορούν αφού οι προτάσεις ανανέωσης που του έκαναν ήταν υποτιμητικές (σημ. ανανέωση μόνο για ένα χρόνο και μείωση αποδοχών κατά 50%) για τον ποδοσφαιριστή. Αυτό μάλλον έπαιξε το ρόλο του στο να θέλει ο Ισπανός αμυντικός να φύγει γρήγορα από το «Μεστάγια», καθώς μάλλον ανέμενε πως η αρχική άρνησή του θα έπαιζε ρόλο ώστε η Βαλένθια να πλειοδοτήσει προκειμένου να τον κρατήσει. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Από το απόγευμα της Δευτέρας είχε αρχίσει να διαφαίνεται μια συγκρατημένη αισιοδοξία στο θέμα του Λάτο που φαινόταν να χάνεται και ο Ολυμπιακός να αποκτά τον Γκαμπριέλ Σουάζο. Εν τέλει έγινε η ανατροπή και απομένει να ολοκληρωθεί εφόσον υπάρξει συμφωνία των ερυθρόλευκων με τη Βαλένθια.