Ολυμπιακός: Έφερε πρόταση ο Μαρσέλο, φεύγει ειρηνικά

Η συμφωνία του Μαρσέλο με τον Ολυμπιακό στις αρχές του φθινοπώρου γέμισε με χαρά τους οπαδούς του συλλόγου, κυρίως γιατί πρόκειται για ένα λαμπερό όνομα, το οποίο, μάλιστα, αποκτήθηκε μόλις στα 34 του και με θητεία 15 ετών στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Η θητεία του Βραζιλιάνου, όμως, πεντάκις πρωταθλητή Ευρώπης, με τα ερυθρόλευκα δεν είναι η ενδεδειγμένη και φαίνεται ότι, παρά το γεγονός ότι στη μετακίνησή του υπήρχε και ένα σχέδιο για μελλοντική χρησιμοποίησή του, δηλαδή όταν θα σταματήσει την καριέρα του, στο σύλλογο, το σχέδιο φαίνεται ότι δεν ευοδόθηκε. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο Μαρσέλο έχει παίξει μόλις 10 παιχνίδια και 332 λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αυτός φαίνεται ότι πρόκειται να είναι και ο τελικός απολογισμός. Η σπέκουλα για τη φυγή του είχε αρχίσει από τον Δεκέμβριο, αφού τα περιττά κιλά και η ελλιπής φυσική κατάσταση υπήρξαν δεκανίκι για τον Μίτσελ. Ο Μαρσέλο έπαιξε στο παιχνίδι του γηπέδου Καραϊσκάκη με τον Ατρόμητο και παρ’ ότι φάνηκε σε σχετικά καλύτερη κατάσταση από εκείνη που λεγόταν, δεν υπήρξε συνέχεια. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από σύλλογο, ο οποίος τον καλύπτει τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Στον Ολυμπιακό είναι ενήμεροι για την κατάσταση και βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη για να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.