Ξύλο στην Τούμπα, γκολ στην υπόλοιπη Ευρώπη!

Θα τρελαθεί ο Φινλανδός στην Τούμπα…

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στη Superleague είναι γεγονός. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 20:30 στο πρώτο παιχνίδι δίχως αύριο της νέας σεζόν. Στην Τούμπα θα σφυρίξει ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους. Σε 55 διεθνή παιχνίδια έχει βγάλει 231 κίτρινες, 17 κόκκινες και έχει καταλογίσει 17 πέναλτι. Θυμάστε τι έγινε στο πρώτο ντέρμπι με ξένο διαιτητή; Ακόμα βγάζει κάρτες. Φανταστείτε τι θα γίνει τώρα που η Τούμπα θα βράζει.

Τα μπούκια ήταν πονηρά σε αυτή την περίπτωση. Με το που έγινε γνωστό το όνομα του διαιτητή ανέβασαν στο Θεό τα χάντικαπ στις κάρτες και διέλυσαν τις αποδόσεις. Για να παίξει κάποιος κάρτες ξεκινάει να κυνηγάει 9+. Τραβηγμένο, αλλά όχι απίθανο. Στις αποδόσεις αυτές πάντως δε θα το πάρουμε. Κόκκινη κάρτα στο 2,20. Γελάνε και τα σαντουιτσάδικα της Τούμπας. Έτσι όπως μας τα λένε πάμε για πόλεμο! 

Με τις αποδόσεις αυτές εμείς δε μπλέκουμε. Ας τις πάρουν άλλοι. Δεν υπάρχει καμία αξία. Ένα ψιλό θα το ρίξουμε στο ντόσει πενάλντι. Χαμηλή η απόδοση του 3,60, αλλά ίσως η λογικότερη όλων. Αν μπει κιολας ο διαιτητής και σφυρίξει ότι δει, έχουμε καλές πιθανότητες.

Πάμε στους αρχόντους!

Άλλα δύο ματς από την υπόλοιπη Ευρώπη μαρκάραμε. Το Γουέστ Χαμ-Τσέλσι και το Άιντραχτ-Λειψία. Και στα δύο θα πάμε με τα γκολ. Ντερμπάκια, αλλά εκεί θα τα χαρούν και θα παίξουν το τόπι τους. Ξεκινάνε από το 1-1 και τα δύο παιχνίδια και το σκορ ανεβαίνει. Σε combo θα τα ρίξουμε τα λεφτάκια μας, για να βγάλουμε καλή απόδοση.

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι G/G & Over 2,5  | 1,97

Άιντραχτ Φρ. – Λειψία G/G & Over 2,5 | 1,88

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Πέναλτι: Ναι  | 3,60