Ντάνι Άλβες: Παραμένει προφυλακισμένος – Ο δικαστής φοβάται ότι θα φύγει από την Ισπανία

Δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες από το δικαστήριο της Βαρκελώνης, στην υπόθεση που εκδικάστηκε την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου. Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα διατέθηκε να δώσει και τα δύο διαβατήριά του, δηλαδή και το ισπανικό και το βραζιλιάνικο, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι πρόκειται να παραμείνει στη Βαρκελώνη. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος ο εισαγγελέας απέρριψε την έφεση του Βραζιλιάνου για αποφυλάκιση, λόγω του υψηλού κινδύνου να διαφύγει από τη χώρα.

Θυμίζουμε ότι η υπερασπιστική γραμμή του Άλβες είχε ζητήσει την προσωπική αποφυλάκιση του 39χρονου, αναφέροντας ότι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένος να φορέσει βραχιολάκι, προκειμένου να εγγυηθεί ότι δεν πρόκειται να φύγει από την Ισπανία.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Ο 39χρονος κρατείται στις φυλακές από τις 20 Ιανουαρίου για τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ στην κατάθεσή του πρόσφατα παραδέχθηκε για πρώτη φόρα ότι υπήρξε ερωτική επαφή με την 23χρονη. Η καθυστέρηση του σχεδόν ενάμιση μήνα ήταν απότοκο του φόβου του να μη χάσει τη σύζυγό του, αλλά, όπως φαίνεται, έπρεπε πρώτα να το παραδεχθεί στην ίδια και έπειτα δημοσίως. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Αυτό το ζήτημα, κιόλας, είναι που τον «καίει», αφού ενώ στις 30 Ιανουαρίου η Τζοάνα Σανθ φέρεται να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ο ίδιος την υποδέχθηκε στη φυλακή πριν δύο εβδομάδες, σε μια επίσκεψη που κράτησε λιγότερο από ώρα, ενώ πριν λίγες μέρες η σύζυγός του κατηγόρησε τον Τύπο, μιλώντας για απαίσια ανθρώπινα όντα.