Μπορείτε να έχετε μια στρατηγική με τη ρουλέτα;

Ως παιχνίδι, η ρουλέτα υπάρχει με τη μία ή την άλλη μορφή από τον 18ο αιώνα, αλλά η προέλευση της περιστρεφόμενης ρόδας ανάγεται στον Γάλλο φυσικό, εφευρέτη και μαθηματικό Μπλεζ Πασκάλ, ο οποίος προσπάθησε να εφεύρει μια μηχανή αέναης κίνησης το 1655.

Πρόκειται για μια μηχανή που λειτουργεί από μόνη της, χωρίς να λαμβάνει ενέργεια από εξωτερική πηγή. Το πείραμα του Πασκάλ μπορεί να απέτυχε, αλλά δημιούργησε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια καζίνο όλων των εποχών… για το οποίο είμαστε όλοι ευγνώμονες!

Σε τελική ανάλυση, η ρουλέτα είναι ένα παιχνίδι τύχης, αλλά με την πάροδο των χρόνων έχουν εμφανιστεί διάφορες στρατηγικές που μπορείτε να δοκιμάσετε την επόμενη φορά που θα παίξετε.

Οι στρατηγικές που μπορεί να έχετε ήδη συναντήσει περιλαμβάνουν την Martingale και την Reverse Martingale, το Fibonacci, το James Bond, το Labouchere και ούτω καθεξής.

Η Martingale είναι, ίσως, η πιο δημοφιλής και πιο συχνά χρησιμοποιούμενη στρατηγική από όλες αυτές. Περιλαμβάνει την αύξηση των στοιχημάτων σας μετά από κάθε απώλεια, έτσι ώστε όταν τελικά κερδίσετε, να είστε σε θέση να ανακτήσετε όλες τις απώλειές σας. Όταν συμβεί αυτό, επιστρέφετε στο στοίχημα με το αρχικό σας ποσό.

Η μέθοδος Fibonacci, εν τω μεταξύ, είναι μία από τις ασφαλέστερες και λιγότερο επικίνδυνες στρατηγικές που μπορείτε να υιοθετήσετε. Βασίζεται στη σειρά αριθμών Fibonacci, όπου ο επόμενος αριθμός σε μια σειρά είναι ίσος με το άθροισμα των δύο προηγούμενων. Μοιάζει ως εξής: 1-1-2-3-5-8-13-21 … και ούτω καθεξής!

Στη ρουλέτα, ακολουθώντας αυτό το σύστημα, θα ποντάρετε προσθέτοντας τα δύο τελευταία σας στοιχήματα, ώστε να βγείτε με κέρδος ακόμη και αν χάσετε περισσότερα παιχνίδια από όσα κερδίζετε.

Όποια στρατηγική κι αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε (αν υπάρχει), απλά να θυμάστε ότι αν ποντάρετε πάρα πολλά στην αρχή, πιθανότατα θα χάσετε χρήματα. Τα μικρά στοιχήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να μαζέψετε τα κέρδη βραχυπρόθεσμα… αλλά όσοι αναζητούν μακροπρόθεσμη επιτυχία με τη στρατηγική της ρουλέτας μπορεί να απογοητευτούν.

 

Ψάχνετε για καλές αποδόσεις στοιχημάτων; Ελέγξτε μας σήμερα!