Μπαρτσελόνα: Σοκαριστική καταγγελία – Έδωσε 1,4 εκατ. ευρώ σε εταιρεία διαιτητών μέσα σε τρία χρόνια

Τα ρεπορτάζ και οι καταγγελίες πρέπει να στοιχειοθετούνται, αλλιώς δεν υφίστανται, και αυτό συμβαίνει στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα. Η αναφορά ότι έχει δώσει πολλά χρήματα σε εταιρεία διαιτητών δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή με απάθεια, παρ’ όλα αυτά η τριετία από το 2016 έως το 2018 πρέπει να ερευνηθεί, αφού θα πρόκειται για σκάνδαλο το οποίοι θα επισείει παραδειγματική τιμωρία, αν αποδειχθεί. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER», επί των ημερών του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου (από το 2016 έως το 2018), η Μπαρτσελόνα πλήρωσε το ποσό του 1,4 εκατομμυρίου ευρώ στον άλλοτε διαιτητή, Χοσέ Μαρία Ενρίκεζ Νεγκρέιρα.

Τα χρήματα δόθηκαν σε εταιρεία του, ενώ εκείνο το διάστημα ήταν αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής διαιτησίας της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Τα χρήματα αυτά δόθηκαν σε τρία μέρη και η τελευταία πληρωμή έγινε -συμπτωματικά ή όχι- την περίοδο που άφησε τα καθήκοντά στην επιτροπή διαιτησίας.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Ο πρώην διαιτητής στην απολογία του ανέφερε ότι η υπηρεσία που παρείχε είναι συμβουλές προς τους παίκτες για το πώς να συμπεριφέρονται στους διαιτητές. Η έρευνα της Εισαγγελίας σχετίζεται με έλεγχο του Δημοσίου για παρατυπίες στη φορολογία των τριών προαναφερθέντων ετών, καθώς ο πρώην διαιτητής δεν προσκόμισε κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι παρείχε υπηρεσίες στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μπαρτομέου τόνισε ότι η παροχή αυτών των χρημάτων κόπηκε το 2018 στο πλαίσιο της πολιτικής για μείωση των εξόδων. Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας η ομάδα ξόδευε ήδη χρήματα για αυτές τις υπηρεσίες, κάτι που ισχυρίστηκαν και πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Επίσης, ο πρώην διαιτητής, μιλώντας στο Cadena SER ανέφερε ότι δεν ευνόησε ποτέ τη Μπαρτσελόνα και η δουλειά του ήταν να προσφέρει μόνο υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα.