Μπαρτσελόνα: Θύμωσε ο Άνσου Φάτι με τις δηλώσεις του πατέρα του για τον Τσάβι

Το βάρος που είχε ο Άνσου Φάτι από τα πρώτα χρόνια του στην Μπαρτσελόνα, τότε που είχε καθοριστεί ως διάδοχος του Λιονέλ Μέσι, δεν έγινε μικρότερο με τα χρόνια. Όταν ο Μέσι έφυγε, η Μπαρτσελόνα έψαχνε το διάδοχο, αλλά ήταν αδύνατον, και οπωσδήποτε άδικο, να χρεωθει ως αποτυχία το ότι δεν μπορούσε να μπει στα παπούτσια του κορυφαίου παίκτη όλων των εποχών ένας που είναι τώρα 20 ετών και έρχεται από τη Γουινέα Μπισάου. 

Αυτό δεν εμπόδισε την Μπαρτσελόνα να του δώσει το νούμερο… 10, παρ’ ότι έφτασε στη Βαρκελώνη ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Φάτι, που ήδη έχει χάσει ένα σκασμό παιχνίδια λόγω τραυματισμών, 28 μόνο στη Liga την περυσινή σεζόν, προσπαθεί να κάνει μια αρχή ως ενεργό μέλος της ομάδας και ο Τσάβι προφανώς θα τον εμπιστευθεί περισσότερο εν καιρώ. Η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να χάσει το πρωτάθλημα, έχει 12 βαθμούς διαφορά με ισάριθμα παιχνίδια να απομένουν και ούτε αυτοκτονικές διαθέσεις θα είναι αρκετές. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Ως εκ τούτου, φωτιά στην Μπαρτσελόνα έβαλαν οι δηλώσεις του πατέρα του Άνσου Φάτι στο «El Partidazo» του «Cadena’s Cope». Ανέφερε πως αν ο ίδιος είχε τη δυνατότητα θα έπαιρνε το γιο του από τους «μπλαουγκράνα» λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του. Επίσης, τα έβαλε με τον Τσάβι και το κλαμπ για τη διαχείριση του 20χρονου Ισπανού.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Το «relevo» φέρνει στο φως της δημοσιότητας την αντίδραση του νεαρού ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Φάτι δεν είχε οποιαδήποτε ιδέα γι’ αυτές τις δηλώσεις και μάλιστα είναι πολύ θυμωμένος με τον πατέρα του.

Ο 20χρονος φέρεται να έχει ήδη εξηγήσει στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα πως αυτά τα λόγια δεν τον αντιπροσωπεύουν. Μάλιστα, εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε γραπτή τοποθέτηση για το ζήτημα.