
Υπάρχουν τα… διαζύγια που ένας στους δύο ορθοποδεί, εκείνα που και οι δύο βρίσκουν το δρόμο τους και αυτά που ουδείς το κάνει. Σε αυτήν την περίπτωση ανήκουν Λίβερπουλ και Σαντιό Μανέ.
Μπορεί στους «κόκκινους» να λείπει ο Σενεγαλέζος, αλλά σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις φαίνεται πως ό,τι αναδείχθηκε δεν έκανε σίγουρα καλό στην Μπάγερν Μονάχου.
Η πρώτη ήταν όταν επέκρινε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν επειδή δεν τον χρησιμοποιούσε και ο Γερμανός τεχνικός τον έβαλε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα, όπως ανέφεραν τα γερμανικά ΜΜΕ, να χάσει το σεβασμό των παικτών του, αφού υποχώρησε στο παράπονο ενός, και κατ’ επέκταση τη δουλειά του.
Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία
Η δεύτερη, τη νύχτα της Μεγάλης Τρίτης, μετά το στραπάτσο στο «Etihad», όταν οι Βαυαροί ηττήθηκαν 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, αφού λέγεται ότι γρονθοκόπησε το συμπαίκτη του, Λιρόι Σανέ. Οι δύο είχαν μια αντέγκληση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, που φαίνεται ότι ο Σενεργαλέζος κρατούσε μανιάτικο.
Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!
Η Μπάγερν άλλαξε προπονητή προσφάτως και ξεκίνησε με ενθουσιασμό, αφού με τον Τόμας Τούχελ νίκησε στο πρώτο παιχνίδι την Μπορούσια Ντόρτμουντ 4-2, αλλά έπειτα επήλθε ο αποκλεισμός με τη Φράιμπουργκ μέσα στο Μόναχο για το DFB Pokal (Κύπλλο Γερμανίας) με σκορ 2-1, η πρώτη ήττα της εντός έδρας από τη συγκεκριμένη ομάδα στην Ιστορία της, και έπειτα η τακτική συντριβή από τη Σίτι. Οι κουβέντες για τρεμπλ, που γίνονταν όχι και τόσο ψιθυριστά άμα τη προσλήψει του Τούχελ, πλέον μοιάζουν με παρωδία.