Με Πολλές Αλλαγές Η ΑΕΚ Κόντρα Στον Άρη…

Με πολλές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ απέναντι στον Άρη ο προπονητής της Ένωσης Μαρίνος Ουζουνίδης.

Για το κυριακάτικο δύσκολο ματς με τον Άρη ετοιμάζονται άπαντες στην ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα ματς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών με τον Ουζουνίδη να περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του μετά την άσχημη εμφάνιση και ήττα από τη Μπάγερν με 0-2.

«ΟΙ παίκτες μου είναι εγωιστές και θα το βγάλουν στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να έχεις συνεχόμενα παιχνίδια και τόσες υποχρεώσεις αλλά οι παίκτες το αφομοιώνουν καλά και το χαίρονται».

«Θα έχουμε πολλές αλλαγές στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη. Είναι μια νεανική και γρήγορη ομάδα που της αρέσει να έχει την κατοχή. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Άρη να κάνει το παιχνίδι του.»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε και στο κλειστό λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ λέγοντας ότι, σε αντίθεση με το παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν που όλη η ομάδα το χάρηκε παρά την ήττα, είναι λυπηρό να παίζεις ποδόσφαιρο σε άδειες κερκίδες. «Δεν κάνει καλό αυτό σε εμάς αλλά ούτε στον αντίπαλο», πρόσθεσε.