Μίλτος Τεντόγλου: Ο απόλυτος πανικός για τα παπούτσια και η ατάκα της εβδομάδας, που είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας

Είναι πολύ σπάνιο, αν έχει γίνει και ποτέ, να έχει τέτοιο εκτόπισμα σε αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι αθλητής του στίβου Φλεβάρη μήνα. Ο Μίλτος Τεντόγλου γράφει νέες σελίδες σε ό,τι είναι αυτό που μετατρέπει τους ανθρώπους σε θρύλους: το συλλογικό φαντασιακό. 

Η υπόθεση, εν τάχει και παρ’ ότι είναι γνωστή τοις πάσι, έχει ως εξής: ο Τεντόγλου μετείχε στο μίτινγκ στίβου του Τορούν στην Πολωνία, όπου πήρε την πρώτη θέση με 8,40μ., που ήταν η κορυφαία επίδοση φέτος για λίγο στον κόσμο. Ο άλτης του μήκους πήρε την πρώτη θέση, αλλά δεν την ευχαριστήθηκε, αφού η World Athletics, το διεθνές κυβερνητικό σώμα στο στίβο, αποφάσισε να ακυρώσει το άλμα, επειδή τα παπούτσια που χρησιμοποίησε δεν ενδείκνυντο. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Ο 24χρονος Γρεβενιώτης… ξεκλείδωσε και με ανάρτηση στο instagram, την οποία, μάλιστα, έγραψε στα αγγλικά ώστε να την διαβάσουν όσοι στόχευε, εγκάλεσε την Ένωση, τονίζοντας ότι το μόνο διαφορετικό με τα νομότυπα παπούτσια που χρησιμοποιεί, ήταν το χρώμα του. Ο Τεντόγλου αποθεώθηκε, αλλά έγινε και πρώτος μάγκας αφού έγραψε ότι «δεν είναι το άλμα το θέμα μου, 8,40μ. μπορώ να κάνω όποτε θέλω». Αυτό που συνέβη, ήταν ότι το βράδυ της Τετάρτης, στο μίτινγκ του Λιουβέν, έκανε… 8,41μ., δίνοντας στο «όποτε θέλω» την υπόσταση που έπρεπε. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Βεβαίως, ο Τεντόγλου είναι εθνικός θησαυρός ακριβώς επειδή τέτοιου είδους ξεσπάσματα είναι σπανιότατα, γι’ αυτό και ο κόσμος τέθηκε ομοθυμαδόν υπέρ του. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Μαζί, και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος έγραψε ένα μικρό διθυραμβικό τρολ κάτω από την ανάρτηση του Έλληνα άλτη. «Στο είχα πει Μίλτο παιδί μου… βγάζουμε ρούχα και παπούτσια πριν πηδήξουμε… πήγαινε τώρα θυμωμένος να τους γα……», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν λόγια.