Μέσι – Κριστιάνο στη Φωτογραφία που παίζουν σκάκι: Το ”ουάου” του Μαρσέλο μάζεψε 143.000 likes

Οπως όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έτσι και ο Μαρσέλο έμεινε έκπληκτος και σχολίασε την φωτογραφία Μέσι Ρονάλντο και πήρε πάνω από 100.000 likes…. 

Η φωτογράφιση του Cristiano Ronaldo και Λιονέλ Μέσι για τη Louis Vuitton λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων.. Το Instagram κυριολεκτικά έπεσε από likes και σχόλια τα οποία ήταν κυρίως θετικά

Στη φωτογραφία αυτή σχολίασαν πολλοί αστέρες του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, ένα τα σχόλια της φωτογραφίας αυτής ήταν του Marcelo.

ο Βραζιλιάνος Superstar του Ολυμπιακού και επί χρόνια συμπαίκτης του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης Προφανώς και έμεινε έκπληκτος από αυτή την όμορφη φωτογραφία και το δήλωσε γράφοντας Ουάου..

το σχόλιο του αυτό κατάφερε να συγκεντρώσει σε λίγες μόνο ώρες πάνω από 143.000 likes πράγμα το οποίο μας δείχνει το πόσο δυνατός είναι στα social media.

Η φωτογραφία αυτή φτάνει τα 29 εκατομμύρια likes και λογικά θα σπάσει το ρεκόρ τις δημοφιλέστερες φωτογραφίας για άνθρωπο στο Instagram την οποία κατέχει Επίσης ο Ρονάλντο.