Μάικλ Τζόρνταν: Παντρεύεται την πρώην του Σκότι Πίπεν ο γιος του και τον θέλει κουμπάρο (Βίντεο)

Η ζωή μιμείται την τέχνη της μαύρης κωμωδίας στην περίπτωση του γάμου του γιου του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους, με την πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, όχι μόνο για τη σχέση αυτή καθαυτή ούτε και για τα 17 χρόνια (49 η Λάρσα, 32 ο Μάρκους) που χωρίζουν το ζευγάρι. Το κωμικό στοιχείο που διανθίζει την υπόθεση είναι ότι οι δύο άλλοτε θρυλικοί συμπαίκτες, που κατέκτησαν μαζί έξι πρωταθλήματα NBA με τους Σικάγο Μπουλς (1991-93, 1996-98), δεν μιλιούνται από την άνοιξη του 2020 και μετά τη δημοσιεύση, στις απαρχές της παγκόσμιας καραντίνας για τον κορονοϊό, του ντοκιμαντέρ «Last Dance» στο Netflix. 

Ο Σκότι Πίπεν φέρεται να ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως από τον τρόπο που παρουσιάστηκε και να εκφράστηκε τρόπω εχθρικώ –«χωρίς εμένα δεν θα κατακτούσε τίποτα», «ήμουν καλύτερος από αυτόν»– για τον άλλοτε… εξοχότατο των παγκόσμιων παρκέ, παρ’ όλα αυτά όταν ο Μάρκους Τζόρνταν, γιος του Μάικλ και… κουμπάρος του στο δεύτερο γάμο του, γνώρισε και συνδέθηκε με την πρώην σύζυγό του, Λάρσα, αποδείχθηκε ότι υπήρχε… πεδίο για περισσότερο σαρκασμό.

Ο Σκότι Πίπεν δεν έχει αντιδράσει για αυτήν τη σχέση, τα νάματα της οποίας προσδιορίζονται το 2022, πάντως δεν φαίνεται να το έχει πάρει πολύ καλά. Επόμενο λέβελ τρολ, να τον καλέσουν στο γάμο -και εκείνος να… πάει. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Τώρα, ο Μάρκους Τζόρνταν θέλει τον Μάικλ να τον παντρέψει με τη Λάρσα, όπως δήλωσε σε podcast: «Ήμουν ο κουμπάρος στο γάμο του και ο κουμπάρος στον γάμο του αδελφού μου, οπότε, προφανώς, θα διατηρήσουμε την παράδοση». Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν έχει επιβεβαιώσει ότι θα γίνει κουμπάρος του, πάντως ψάχνει χώρο για το ζευγάρι.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία