Μάθε να παίζεις στοίχημα

Μάθε να παίζεις στοίχημα

Oταν ασχολείσαι με το άθλημα που λέγεται στοίχημα, πρέπει να βαδίζεις με σταθερά βήματα, χωρίς υπερβολές και μεγαλοστομίες. Δεν υπάρχουν συνταγές επιτυχίας για να είσαι κάθε μέρα κερδισμένος, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα, που αν τα ακολουθήσεις ή αν τα αποφύγεις θα ξέρεις ότι τουλάχιστον παίζεις σωστά, κάτι που είναι το παν.

Εφόσον ασχολείσαι και έχεις πραγματικά χρόνο να διαθέσεις στο στοίχημα, δεν υπάρχει λόγος να ακολουθείς τυφλά τις προτάσεις και τα προγνωστικά που σου προτείνονται σε σάιτ και εφημερίδες. Ο κάθε tipster δεν είναι ο ίδιος και δεν απευθύνεται σε ίδιους παίκτες, ή σε παίκτες που έχουν το ίδιο μπάτζετ και την ίδια στρατηγική. Ακολούθησε το ένστικτο σου σε τελική αναλύση. Υπάρχουν πολλά πρωταθλήματα και πολλά αγωνίσματα και πολλοί αγώνες ώστε να ποντάρεις. Δεν είναι ανάγκη να ποντάρεις μόνο σε ομάδες που είναι λαοφιλείς και νομίζεις ότι τις ξέρεις καλά.

Όλοι οι υπόλοιποι τις ξέρουν καλά επίσης και ποντάρουν σε αυτές, όπως φυσικά και οι εταιριες στοιχηματος. Σε αυτές τις περιπτώσεις το περιθώριο να ανακαλύψεις μια στοιχηματική εταιρία ή το λεγόμενο value bet μικραίνουν κατά πολύ. Δε λέμε να παίζεις Πέμπτη κατηγορία Δανίας αλλά όχι μόνο Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Το απόγευμα έχει τον αγώνα έχει τον αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας, Θέλεις να τον παρακολουθήσεις αλλά θέλεις να το κάνεις πιο ενδιαφέρον και να ποντάρεις στη νίκη της. Σωστή επιλογή αν προκύπτει και στοιχηματικά αυτό. Διότι αν μόνο και μόνο διακατέχεσαι από το συναίσθημα και ποντάρεις στην ομάδα σου, πρέπει να γνωρίζεις ότι μακροχρόνια θα είσαι χαμένος. Όποιος ποντάρει με βάση το συναίσθημα, δεν παίζει σωστά.

Καλό θα ήταν επίσης να κάνεις και μια έρευνα πριν το ποντάρισμα σου σε διάφορες στοιχηματικές εταιρίες. Ακόμη και να μην έχει λογαριασμό σε μια στοιχηματική εταιρία, όπως π.χ.  η Stoiximan, καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά για το τι αποδόσεις παίζουν σε κάποια παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν να ποντάρεις, ώστε να ξέρεις τουλάχιστον ποιες ακριβώς αποδόσεις αντιπροσωπεύουν τη δυσκολία ενός αγώνα. Φυσικά το να ποντάρεις σε όποια απόδοση σου προσφέρεται χωρίς περαιτέρω κουβέντα, παραπέμπει σε ΠΡΟΠΟ και όχι σε στοίχημα.

Στο στοίχημα τίποτα δεν είναι απόλυτο ότι θα σε οδηγήσει στην επιτυχία ή την αποτυχία, εξάλλου χρειάζεσαι πάνω από όλα και τύχη. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να σιγουρευτείς ότι παίζεις σωστά στοίχημα, και αργά ή γρήγορα θα δικαιωθείς για την επιλογή σου αυτή.