Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Η εξήγηση για την απαίτησή του να παραμείνει το πανό για τα Τέμπη στο Ιωνικός – ΑΕΚ για την Basket League

Η καθυστέρηση στην έναρξη του παιχνιδιού του Ιωνικού με την ΑΕΚ το Σάββατο, 4 Μαρτίου, για την Basket League ήταν ουσιαστικά ένα κοινωνικό ζήτημα. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Η σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, που άφησε πίσω της 57 νεκρούς, δεν θα γινόταν παρά να αναζητεί τους ενόχους της, αφού το ανθρώπινο αίμα γέμισε τη Θεσσαλία. Στη Νίκαια, οι φίλοι του Ιωνικού εξέφρασαν τη γνώμη τους για το συμβάν, καθώς στο πανό αναφερόταν: «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία την βαφτίσατε δυστύχημα».

Ο κομισάριος του παιχνιδιού ζήτησε να κατέβει το πανό, αλλά συνάντησε την αντίδραση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος απαίτησε να παραμείνει στη θέση του και να γίνει κανονικά το παιχνίδι. Αυτό συνέβη. Η έναρξή του καθυστέρησε και η ΑΕΚ νίκησε 98-79, αλλά η κίνησή του θα περάσει στη μυθολογία του ελληνικού μπάσκετ. Στο σύνολό τους, οι Έλληνες φίλαθλοι επιδοκίμασαν την κίνησή του και ο Μαυροκεφαλίδης, που έχει παίξει τόσο στην ΑΕΚ όσο και στους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, κέρδισε πολλούς πόντους σε εκτίμηση.  

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου ο ντελικάτος 38χρονος σέντερ τοποθετήθηκε σχετικά, με ανάρτησή του στα social media: «Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού Νικαίας ανάρτησαν ένα πανό στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Όφειλα σαν άνθρωπος και αρχηγός της ομάδας μου να στηρίξω αυτήν την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου, όμως αυτές τις στιγμές ας σεβαστούμε τα θύματα και τις οικογένειές τους».

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!