Λευτέρης Αυγενάκης: «Διέκοψαν τη Super League 2 ενώ τους περίμενα να μιλήσουμε»

Στην απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα της Super League 2 στάθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης. 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε στο ΕΑΚ Χανίων για την κοπή της πίτας και η απόφαση της Λίγκας να σταματήσει το πρωτάθλημα είναι τόσο φλέγουσα, που δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την αναβολή. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο κ. Αυγενάκης είπε: «Εγώ ακόμα τους περιμένω, γιατί είχαμε πει σε 48 ώρες θα τα ξαναλέγαμε… Αλλά, αντί να τα ξαναπούμε, γιατί δεν καταλήξαμε κάπου, αναστείλαν το πρωτάθλημα. Κανένα πρόβλημα… Εμείς συνεχίζουμε τη διαδικασία προετοιμασίας της ΚΥΑ που θα κατανέμει τα χρήματα στις υπόλοιπες τρεις Λίγκες, τη Super League, τη Λίγκα του μπάσκετ, του βόλεϊ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Και βέβαια, όταν με το καλό επανέλθουν στα γήπεδα τότε θα συνεχίσουμε τη συζήτηση για την όποια χρηματοδότηση μπορεί το κράτος να τους βοηθήσει μέσα από το μόνιμο μηχανισμό που συστήσαμε για τη στήριξη του αθλητισμού.

Εμείς είμαστε εδώ και το είπαμε πολύ καθαρά προς κάθε κατεύθυνση: Βρεθήκαμε τη δεύτερη φορά για να βάλουμε στο τραπέζι προς όλες τις κατευθύνσεις τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προχωρήσουμε με τη κατανομή.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Θα δίναμε ραντεβού σε δύο 24ωρα για να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και τη πιθανότητα αύξησης χρηματοδοτήσεων ή άλλους τρόπους βελτίωσης όλων αυτών. Αντ’ αυτού, είδαμε να παίρνουν μία απόφαση, η οποία κατά την άποψή μου είναι ακραία. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με όλες τις υπόλοιπές Λίγκες…

Εχουμε μεριμνήσει ως Πολιτεία για όλους τους εργαζόμενους είτε είναι ποδοσφαιριστές ή απλά στελέχη στις ΠΑΕ και συνεχίζουμε την πορεία μας».

Αναφορικά με τα έργα στην Κρήτη τόνισε αρχικά για το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της δημοπράτησης του έργου και πως θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του υπουργείου αθλητισμού ενώ έκανε αναφορά στα έργα στο Ακρωτήρι, με την ανακατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου και τη δημιουργία στιβικών εγκαταστάσεων.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στην τοποθέτηση των νέων προβολέων στο εθνικό στάδιο με λαμπτήρες τύπου led και τη δημοπράτηση που θα υπάρξει για την επαναλειτουργία του χώρου της άρσης βαρών, ενώ επίσης μίλησε και για το σκοπευτήριο.