Κόστα Ρίκα: Ακόμη… δέρνονται Γκουανακασκέκα και Λιμπέρια – Το ξύλο της αρκούδας σε… φιλικό!

Η Κόστα Ρίκα είναι μια φιλήσυχη χώρα στην κεντρική Αμερική, που δεν έχει καν στρατό. Αυτό είναι μια σημαντική ένδειξη για να γίνει κατανοητό και το γεγονός πως το ποσοστό εγκληματικότητας σε αυτό το όμορφο κράτος που λατρεύει την Ελλάδα και συνδέεται με την Καραϊβική και τον Ειρηνικό Ωκεανό, είναι πολύ μικρό. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Θα ήταν πολύ μικρή η πιθανότητα, λοιπόν, τα μαντάτα ενός… αιμοσταγούς φιλικού παιχνιδιού να έρχονται από αυτήν τη χώρα της κεντρικής Αμερικής, ακριβώς αυτό, όμως, συνέβη. Στην Κόστα Ρίκα έγινε ο κακός χαμός, έπεσε ξύλο και των γονέων, πυξ λαξ άνευ προηγουμένου και δι’ ασήμαντον αφορμή, σε παιχνίδι που δεν έγινε για κάποια διοργάνωση. Ήταν φιλικό ματς, προετοιμασίας και οι παίκτες φανέρωσαν τις αρετές τους στα μπουκέτα και τα κλωτσίδια στον αέρα, δημιουργώντας ένα μπούγιο που απλώς δερνόταν, μάλλον χωρίς να ξέρει γιατί. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Ο λόγος που το φιλικό άρχισε στραβά, δεν είναι γνωστός. Πιθανότατα η αφορμή να δόθηκε από μόλις ένα μαρκάρισμα, όπως συμβαίνει συνήθως τις στιγμές που η τεστοστερόνη και η αδρεναλίνη συναντιούνται. Στο 26′, η Λιμπέρια προηγούνταν 2-1 και έπεσε το ξύλο και των… γονέων, σε μια… αλησμόνητη μάχη εκ του συστάδην.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν κρατήθηκαν τα προσχήματα. Δεν έπεσε κάποιο… σπρωξίδι, αλλά οι παίκτες έφτασαν κατευθείαν στα… καλά. 

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, ο «πόλεμος» των παικτών έληξε, ενώ οι προπονητές των δύο ομάδων επέλεξαν να αλλάξουν ενδεκάδες για να μπορέσει να συνεχιστεί ομαλά το παιχνίδι, το οποίο, για την ιστορία, έληξε 3-3.