Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα, πού ήταν η εγκληματική οργάνωση;

Στις δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου, μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που φέρεται να αποκάλεσε την κυβέρνηση φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα ύστερα από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τους «ερυθρόλευκους» στη Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική της Super League, 1-1, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ύστερα από ερώτηση που του έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στον ΑΝΤ1. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

«Εγκληματική οργάνωση κατά τον εκπρόσωπο της ομάδας στο ποδόσφαιρο τα τελευταία τρία χρόνια εις βάρος του Ολυμπιακού. Είμαι Ολυμπιακός προσωπικά. Ο Ολυμπιακός πήρε τρία πρωταθλήματα, αν δεν κάνω λάθος με 26, 19 και 18 βαθμούς από τον δεύτερο τα τελευταία τρία χρόνια. Πού ακριβώς ήταν αυτή η εγκληματική οργάνωση τότε; Αυτό ως προς το συγκεκριμένο σχόλιο, το οποίο περιμένω να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια από τη διοίκηση της ομάδας.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζινο εμπείρια 

Θα σας πω όμως και κάτι ευρύτερο κ. Χατζηνικολάου. Κάποιοι έχουν εμπλέξει τους ρόλους τους εδώ πέρα. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή μπορεί να έχουν μια ομάδα ή να ελέγχουν κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ή ενδεχομένως και τα δύο, να θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην Κυβέρνηση, να υπονομεύουν, αλλάζοντας απόψεις από τη μία μέρα στην άλλη την διαδρομή της χώρας. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε εδώ πέρα ότι οι ρόλοι του καθενός είναι απόλυτα καθορισμένοι. Η Κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση, εκλεγόμαστε από τον λαό. Θέλουμε τους επιχειρηματίες συμμέτοχους στην προσπάθεια προόδου της χώρας.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Δεν είναι όμως, ούτε υποβολείς μας, ούτε είναι φορείς των δικών τους συμφερόντων, που πιέζουν την Κυβέρνηση για να γίνει το δικό τους χατίρι. Άρα το μήνυμα, το οποίο στέλνω προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι η Κυβέρνηση κι εγώ προσωπικά, ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε είμαστε αντικείμενα εκβιασμού και καλά θα κάνουν όλοι να αναλογιστούν ποιοι είναι οι ρόλοι τους. Και δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, απευθύνομαι συνολικά».