Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός θα δει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και θα υποστηρίζει…

Για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League, ρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «πράσινους» στο Καραϊσκάκη, το Σάββατο στις 20:30, και είναι δεδομένο πως η πολιτική ηγεσία του τόπου θα δει το παιχνίδι. Το ίδιο θα συμβεί και με τον πρωθυπουργό από τον οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, αναμένεται η προκήρυξη των εκλογών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο ραδιόφωνο και τόνισε πως, παρ’ ότι είναι Ολυμπιακός, πρόκειται να δει το παιχνίδι ως ποδοσφαιρόφιλος, μια τοποθέτηση αρκετά αναμενόμενη.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη ΑΕΚ και πέντε πίσω από τον πρώτο Παναθηναϊκό, ως εκ τούτου παίζει ένα ματς το οποίο θα του επιτρέψει να βρεθεί μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας, αν και σε περίπτωση ήττας θα χάσει την επαφή του με την πρώτη θέση και θα έχει σοβαρό μειονέκτημα μπαίνοντας στα Playoffs.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Η στιχομυθία με το δημοσιογράφο που έκανε τη συνέντευξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ως εξής:

Δημοσιογράφος: Είστε Ολυμπιακός, έτσι δεν είναι; Είστε Ολυμπιακός.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω απ’ όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο συνολικά.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Δημοσιογράφος: Αυτό είναι δεδομένο, ναι.

Δημοσιογράφος: Οπότε θα το δείτε το ματς με φιλο-ολυμπιακά αισθήματα, αλλά εντάξει, ας νικήσει και ο καλύτερος.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα το δω πρώτα απ’ όλα ως φίλος του ποδοσφαίρου.