Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Φερνάντο Σάντος του την είπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Είναι εκπληκτικό το μέγεθος της μεταστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν δεν γίνονται τα πράγματα όπως τα θέλει. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο 37χρονος επιθετικός δέχθηκε την κριτική από τον Φερνάντο Σάντος μετά το παιχνίδι με τη Νότιο Κορέα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, τον Δεκέμβριο του 2022. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θύμωσε αρκούντως με την αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αλλαγή του, σε ένα ματς επί της ουσίας αδιάφορο, καθώς η Πορτογαλία είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση στον όμιλό της. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Αυτό έδειξε και στη συνέντευξη Τύπου, αλλά πρωτίστως είχε μεταφέρει στον 37χρονο επιθετικό τα συναισθήματά του και του είχε υπενθυμίσει, με τρόπο σχετικά διπλωματικό, ποιος είναι το αφεντικό στην εθνική ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου. 

Συγκεκριμένα, το πορτογαλικό Μέσο ανέφερε πως ο Σάντος, όταν ενημερώθηκε γι’ αυτά που ψέλλισε ο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του, τον έπιασε και του είπε μέσα στ’ αποδυτήρια: «Δεν μπορείς να αντιδράς με αυτόν τον τρόπο. Μην ξεχνάς πως εγώ είμαι ο υπεύθυνος εδώ μέσα».

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Θυμίζουμε πως όταν ανακοινώθηκε ότι ο Σάντος αποχωρεί από τον πάγκο της Πορτογαλίας, ο Ρονάλντο δεν τον αποχαιρέτησε όπως άλλοι συμπαίκτες του ενώ και η σύντροφος του παίκτη της Αλ Νασρ, Χεορχίνα, είχε ρίξει τις βολές της κατά του πρώην εκλέκτορα.