ΚΕΔ: Αν δεν κλήθηκαν Άρης και Βόλος, ευθύνη έχει ο Τάκης Μπαλτάκος

Ενώ ο παραγοντισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι όνομα και μη χωριό, το… γλέντι σε αυτά τα Playoff δεν έχει προηγούμενο. Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, με την οποία του τονίζει ότι στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων που βρίσκονται στη διαδικασία και είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου, έχουν προσκληθεί και από τις έξι.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η «βρόμα» που είχε βγει ήταν ότι οι ΠΑΕ Άρης και Βόλος δεν είχαν προσκληθεί. Αυτό απέρριψε ο Βρετανός.

Συγκεκριμένα, με επιστολή του προς την Super League, o αρχιδιαιτητής Στίβεν Μπένετ ξεκαθαρίζει ότι στην αυριανή συνάντηση περιμένει εκπροσώπους και των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα PlayOffs, ενώ ξεκαθαρίζει πως αν δεν κλήθηκαν Άρης και Βόλος, η απόφαση είναι αποκλειστικά του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου. Αναλυτικά η επιστολή του Άγγλου επικεφαλής της ΚΕΔ προς τον πρόεδρο της διοργανώτριας Βαγγέλη Μαρινάκη:

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

«Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας. Θα ήθελα να καταγραφεί επισήμως ότι αναμένω τους εκπροσώπους και των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι όφ, να είναι παρόντες στη συνάντηση της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023 στα γραφεία της ΕΠΟ. Αυτό συμφωνήθηκε με τον κ. Μπαλτάκο για να γίνει η συνάντηση. Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο (σημ. της ΕΠΟ) από τότε που έγινε η συμφωνία. Αν έχουν αλλάξει οι συνθήκες, τότε αυτό είναι απολύτως ευθύνη του κ. Μπαλτάκου καθώς ήταν το πρόσωπο που έκανε τις προσκλήσεις. Θερμούς χαιρετισμούς Στίβεν Μπένετ».

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή η εξέλιξη που ουσιαστικά μεταφράζεται ως πραξικόπημα του προέδρου της ΕΠΟ σχετικά με όσα έχει ζητήσει η Λίγκα και συζήτησε με τον αρχιδιαιτητή, προκάλεσε νέα σφοδρή αντίδραση της Super League.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Αναφέρθηκε λοιπόν: Σε απάντηση της επιστολής που απέστειλε ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Steve Bennett στον πρόεδρο Δ.Σ. της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη, η Super League τονίζει τα εξής: «Ένα ακόμα πραξικόπημα Μπαλτάκου κατά του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Σε απαντητική επιστολή του κ. Μπένετ στην ανοικτή επιστολή του προέδρου της Super League κ. Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζει ότι ο ίδιος συμφώνησε με τον κ. Μπαλτάκο ότι θα βρίσκονται στην συνάντηση και οι έξι ομάδες των πλει οφ και αν από την συνάντηση αποκλείστηκαν η ΠΑΕ Άρης και η ΠΑΕ Βόλος είναι καθαρά δική του ευθύνη. Θεωρούμε αυτονόητο το ότι θα παραστούν τα δυο μέλη μας στην αυριανή σύσκεψη όπως αυτονόητο θεωρεί μάλλον και ο προέδρος της Ομοσπονδίας το να παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη και τη λογική του μη επηρεασμού των εξελίξεων στη διαιτησία απο προέδρους Ομοσπονδιών.