Ιβάν Σαββίδης: Οι μεγάλες ομάδες γυρίζουν το διακόπτη – Τελικός κάθε ματς της Super League για τον ΠΑΟΚ

Αρχής γενησομένης από το Καραϊσκάκη την Τετάρτη, 5 Απριλίου, στις 21:00, και το ματς με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των Playoff στη Super League, ο ΠΑΟΚ παίζει κάθε παιχνίδι του για να μείνει αμυδρά ως ανταγωνιστής σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Αυτήν τη στιγμή είναι με έξι βαθμούς πίσω από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, οπότε αν η διαφορά φτάσει τους εννιά… αντίο Γρανάδα. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τους παίκτες της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε το «παρών», καθώς φέτος έχει κάνει λίγες δημόσιες εμφανίσεις, και προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του, τονίζοντάς τους ότι το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με την ΑΕΚ και η ήττα 1-0 στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των Playoff, πρέπει να υπερσκελιστεί. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

«Πρώτα απ’ όλα ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν ήμασταν χειρότεροι, δεν υπάρχει όμως λόγος να σταθούμε εκεί. Μεγάλες είναι οι ομάδες που γυρίζουν τον διακόπτη. Είμαστε σε ένα σημείο ωστόσο που κάθε λάθος κοστίζει, γι αυτό θέλω να βλέπω σε εσάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που είχατε ως σήμερα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.
Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Παίζουμε για εμάς, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Τέτοιος είναι και αύριο και δεν θα σας πω πολλά γι ’αυτό. Ξέρετε πως πρέπει να είστε. Σίγουροι, αποφασιστικοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Είμαι μαζί σας, παλεύω και αγωνιώ μαζί σας», τόνισε στους παίκτες ο Σαββίδης.