Η SUPER LEAGUE αποφάσισε

Σούπερ Λιγκ

Η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε την αναστολή του πρωταθλήματος έως την 24η του Απριλίου.

Ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της Super League έχει αναστείλει επίσημα το πρωτάθλημα τουλάχιστον μέχρι τις 24 Απριλίου,

με αναφορές που υποδηλώνουν ίσως να ακυρωθεί αργότερα.

Δείτε τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες του διαδικτύου.

Μετά την τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη, η Σούπερ Λιγκ κυκλοφόρησε την ακόλουθη δήλωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα, με τηλεδιάσκεψη, ότι η αναστολή του πρωταθλήματος συνεχίζεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020.

“Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί μέσω μιας τηλεδιάσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λίγο πριν από τις 24 Απριλίου.

“Μία ομάδα από εκπροσώπους της ΑΕΚ, του Ατρόμητου, της ΑΕΛ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, και του ΠΑΟΚ

θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τα αποτελέσματα της πανδημίας του κορωνοϊού σε συνεργασία με τις νομικές και οικονομικές υπηρεσίες της Σούπερ Λιγκ.

Θα συμμετάσχουμε εμπειρογνώμονες και εκπρόσωποι των θεσμικών οργάνων ώστε να πάρουνε μία κοινή απόφαση για το μέλλον της Super League.

Virtual Sports στο Stoiximan με ελληνική περιγραφή – Εγγραφή

Στην τηλεδιάσκεψη αυτή, εκπρόσωποι των ομάδων έβαλαν στο τραπέζι το θέμα των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών και μίλησαν για τις μειώσεις τους,

παρόλα αυτά δεν πήραν ακόμα κάποια απόφαση για τους παίκτες της Super League. Άλλωστε το θέμα των συμβολαίων είναι θέμα το οποίο συζητάνε όλοι η σύλλογοι παγκοσμίως.

Περισσότερα θα μάθουμε την 24η του Απριλίου. Στην επόμενη τηλεδιάσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της Superleague θα ενημερωθούμε για την πορεία αυτής της διακοπής.

Ελπίζουμε ότι θα παρθεί η σωστή απόφαση για τη Super league και για όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου αφού εξαλειφθεί ο κορονοϊός.

Ευχόμαστε  ότι τα πράγματα θα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Είναι ένα θέμα το οποίο μαστίζει όλο τον κόσμο για αυτό συνιστούμε ψυχραιμία και θα πάνε όλα καλύτερα.  

Παίξε νόμιμα σε 2500+ παιχνίδια (21+) 

Για περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να με ακολουθήσετε στο instagram –> https://www.instagram.com/overakiasss/