Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα ξαναπάρει Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν σέβομαι την Αργεντινή εκτός του Λιονέλ Μέσι

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ήταν ξεκάθαρα η διοργάνωση του Λιονέλ Μέσι. Στα 35 του, ο Αργεντινός μέγκα σταρ ανάγκασε τον πλανήτη να κλίνει το γόνυ στην ευφυΐα του και να τον ανακηρύξει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. 

Δεν περίμεναν αυτό, ωστόσο, πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου προκειμένου να ασπαστούν αυτήν τη γνώμη. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, παρά την άτυχη, κατ’ αυτόν, θητεία του στην Μπαρτσελόνα, εκφράζεται ανά καιρούς ιδιαιτέρως κολακευτικά για το νούμερο 10 της Αργεντινής, το οποίο θεωρεί ως τον καλύτερο παίκτη στην Ιστορία. 

Ο Σουηδός, άλλωστε, είχε προβλέψει ότι η Αργεντινή κι ο Λιονέλ Μέσι θα κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο και λίγο καιρό μετά μιλώντας στο RMC αναφέρθηκε και στον Κιλιάν Εμπαπέ, υποστηρίζοντας πως θα κατακτήσει ξανά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Ο 41χρονος φορ, που αποδίδει ακόμη σε υψηλό επίπεδο, στη Μίλαν, σχολίασε και τους προκλητικούς πανηγυρισμούς των Αργεντινών, εξηγώντας πως είναι αδύνατον να έχουν τον σεβασμό των ανθρώπων όταν συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

«Ο Μέσι θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, ήμουν σίγουρος ότι θα κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό που θα συμβεί είναι ότι ο Εμπαπέ θα κατακτήσει κι άλλο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν ανησυχώ για τον Εμπαπέ. Ανησυχώ για τους υπόλοιπους στην Αργεντινή, γιατί ο Μέσι θα μείνει στη μνήμη, αλλά δεν μπορούμε να σεβαστούμε τους άλλους που συμπεριφέρθηκαν άσχημα. Μιλώ σαν κορυφαίος επαγγελματίας παίκτης, είναι σημάδι ότι θα νικήσεις μία φορά, αλλά δεν θα νικήσεις ξανά. Δεν κερδίζουμε έτσι”.