Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ήθελα ήθελα να δώσω από ένα κασκόλ και στον Παναγιώτη και στον Γιώργο Αγγελόπουλο»

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε τα κασκόλ που είχε προετοιμάσει με σκοπό να παρευρεθεί στο ΣΕΦ, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να μην παραστεί, καθώς θεώρησε ότι ο χρόνος δεν είναι ακόμη κατάλληλος.

Με story του στο Instagram ο ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε κάποια κασκόλ με τα χρώματα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και σύνθημα «Όχι βία στο μπάσκετ», που δημιούργησε. Όπως είπε ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, είχε σκοπό να πάει στο ΣΕΦ για το αποψινό ντέρμπι φορώντας το και να δωρίσει από ένα στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο τελικά το μετάνιωσε καθώς βλέπει ότι το κλίμα δεν είναι ακόμη κατάλληλο για τέτοιες κινήσεις.

«Είχα όλη την καλή διάθεση και είχα φτιάξει αυτά τα κασκολάκια για να κατέβω στο ΣΕΦ φορώντας το έτσι και να δώσω από ένα στον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για να δώσω ένα μήνυμα ότι στο μπάσκετ δεν χωρά βία. Θεωρώ όμως ότι με αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ, για το τι ετοιμάζουν για τον Σλούκα, αλλά και όσα έγιναν στο ποδόσφαιρο, ενδεχομένως να μην είμαστε έτοιμοι ακόμη για κάτι τέτοιο και να ήταν τελικά πρόκληση, αντί να πετύχω τον σκοπό μου, να γίνει ένας όμορφος αγώνας χωρίς προκλήσεις. Ίσως να γίνει κάποια άλλη φορά. Ελπίζω να γίνει ένας όμορφος αγώνας, να κερδίσει ο καλύτερος και δεν κρύβω πως ελπίζω να είναι ο Παναθηναϊκός αυτός», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!