Ο 2ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ φιλοξένησε την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας τον νυν πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Μόνο αυτές οι δύο ομάδες ήταν αήττητες στη Super League πριν από αυτή την αναμέτρηση. Ο ΠΑOΚ ξεκίνησε με το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο 18ο λεπτό, αλλά το δοκάρι του 2ου ημιχρόνου από τον Α. Κανταλαπιέντρα ήταν αρκετό για να δει την ομάδα του να παίρνει τους 3 βαθμούς, να παραμένει αήττητη και φυσικά και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο παιχνίδι αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν κλινικός και πήρε την 6η σερί νίκη στη φετινή Super League.
Μετά την ήττα, ο ΠΑΟΚ υποχώρησε από τη 2η στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα οι οπαδοί αντέδρασαν οργισμένα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την ήττα και κατέγραψαν τη διαμαρτυρία τους για την απόλυση του προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου και τον διορισμό του Πάμπλο Γκαρσία. Επίσης, κατηγόρησαν τον Ιβάν Σαββίδη ότι εγκατέλειψε την ομάδα.
Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!
Μερικές από τις πιο συνηθισμένες εκφράσεις των οπαδών είναι: “Η ομάδα είναι απροστάτευτη από παντού”, “η ομάδα έχει εγκαταλειφθεί εδώ και δύο χρόνια”, “η διοίκηση είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για αυτή την εικόνα”, “η καλύτερη μεταγραφή είναι να σηκωθεί και να φύγει ο Ιβάν” κ.α.