Εθνική Ελλάδας: Απίστευτη ομοιότητα με την εμφάνιση της Μόναχο 1860 η φανέλα που σχολιάζεται για ναζιστικά στοιχεία

Η ΕΠΟ έχει τους δικούς της μπελάδες, αφού φαίνεται ότι την απομονώνει, όχι μόνο η Super League, κάτι που έχει καταστεί προφανές εδώ και πάνω από ένα μήνα και απλώς διογκώθηκε τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου, με τις απίστευτες δηλώσεις που επακολούθησαν της κρίσιμης συνεδρίασης για τους διαιτητές, αλλά και, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Επιπλέον, η παρουσίαση της νέας εμφάνισης της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, με την οποία ξεκίνησε ήδη να πορεύεται στους προκριματικούς του Euro 2024, θέρισε ανέμους και έσπειρε θύελλες, λόγω του «αγκυλωτού σταυρού» με τον οποίο, κιόλας, συνδέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, η αλήθεια είναι ακόμα πιο περίεργη. 

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι το σχήμα της φανέλας είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο της δεύτερης εμφάνισης, της μαύρης με την κίτρινη λεπτομέρεια στο λαιμό, της ομάδας Μόναχο 1860, η οποία είναι ένατη στη βαθμολογία της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι, κυρίως στο twitter, στηλιτεύθηκε η εμφάνιση με τον «αγκυλωτό σταυρό», η οποία συνδέθηκε με τις ακροδεξιές καταβολές του προέδρου της ΕΠΟ. Ωστόσο, δεν είναι τιμητικό το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για προϊόν αντιγραφής. Λόγος έγινε ακόμα και για «ναζιστική πινελιά», με τους χρήστες να σχολιάζουν ότι πρόκειται για ακραιφνώς εθνικιστική κίνηση, η οποία δεν συνάδει με το συνολικό προοδευτισμό. 

Η ΕΠΟ δεν έχει σχολιάσει το ζήτημα, πέρα από κάτι μισόλογα, στα οποία δείχνουν ότι είναι τυχαίο και συμπτωματικό, πάντως χρήστες λένε φράσεις όπως η εξής: «Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στην πρεμιέρα των προκριματικών για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024, εμφανίστηκε με μια αμφιλεγόμενη εμφάνιση, που παραπέμπει σε ναζιστικά σύμβολα».