Δημήτρης Παπανικολάου: Τους κέρασαν, με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, για την προσφορά του με τον αυτισμό

Χαμός έγινε με καφετέρια στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη, όταν μία σερβιτόρος αναγκάστηκε να διώξει δύο ηλικιωμένους επειδή η πολιτική του ιδιοκτήτη του μαγαζιού είναι να μην αφήνουν ανθρώπους τρίτης ηλικίας να κάθονται εκεί.

Η περιοχή τιμωρεί τη συγκεκριμένη καφετέρια μετά την καταγγελία ενός αυτόπτη στο facebook, αφού κόσμος δεν πατάει.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο Δημήτρης Παπανικολάου θυμήθηκε μία ιστορία που του συνέβη στη συγκεκριμένη συνοικία, ενώ έπινε καφέ με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο πρώην διεθνής παίκτης του μπάσκετ, που είναι ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε τη Euroleague με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, δύο ομάδες που το 1997 και το 2007 έκαναν triple crown, διαγνώστηκε πέρυσι με το σύνδρομο Άσπεργκερ και από τότε κάνει σημαντική προσπάθεια να ενημερώνει τον κόσμο για τον αυτισμό.

Ο ίδιος, με αφορμή αυτήν την πρόσφατη ιστορία στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης, έκανε μια ανάρτηση για να δείξει τη φιλοξενία των ανθρώπων και πόσο παράταιρη ήταν με αυτό που συνέβη.

«Το καλύτερο κέρασμα. Με αφορμή τον ηλικιωμένο στην Νέα Σμύρνη που δεν του επετράπη να κάτσει σε καφέ, θα πω μια καλή ιστορία απο καφέ της Νέας Σμύρνης που έτσι κι αλλιώς έχοντας κάνει 1 χρόνο στον Πανιώνιο και έχοντας και τους νονούς της κόρης μου εκεί, καθώς και πολλούς φίλους, ξέρω την αληθινή φιλοξενία της πλατείας και πέριξ.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη που είχα αναρτήσει ότι θα είναι δίπλα μας και ήταν και είναι λοιπόν πίναμε την πορτοκαλάδα μας. Ήρθε ο σερβιτόρος και είπε κερασμένα.

Ευχαριστούμε λέμε που καμιά φορά κάποιος φίλαθλος – ιδιοκτήτης η πελάτης μας κερνάει λόγω ομάδων. Όχι απο εμάς λέει ο σερβιτόρος, απο τον κύριο που φεύγει εκεί αυτόν να ευχαριστήσετε.

Κύριεεεεε φωνάζω και γυρνάει απο μακριά.

Σας ευχαριστούμε, τι ομάδα είστε;

Τίποτα απαντάει.

Γι’ αυτά που κάνεις για τον αυτισμό είναι το κέρασμα και φεύγει χωρίς να ζητήσει φωτογραφία, αυτόγραφο η κάτι άλλο. Αυτό το ονόμασα το καλύτερο κέρασμα της ως τώρα ζωής μου, από έναν καταπληκτικό άγνωστο».

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζινο εμπείρια