Γιούρκας Σεϊταρίδης: Υποψήφιος στα Ιωάννινα με τη Νέα Δημοκρατία

Το… χαμένο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έκανε καριέρα με παχυλά προσωπικά συμβόλαια, ο «who is Giourkas?», που αναρωτήθηκε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον ύστερα από ένα Παναθηναϊκός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1, στις 7 Μαρτίου του 2001 για τους δεύτερους ομίλους του Champions League, ο άνθρωπος που με την πτώση του στην περιοχή του Ρικάρντο, στις 12 Ιουνίου του 2004 και το Ελλάδα-Πορτογαλία 2-1, έγραψε τον πρόλογο της πιο ωραίας ποδοσφαιρικής ιστορίας, της κατάκτησης του Euro από τη γαλανόλευκη, κατεβαίνει στην πολιτική σκηνή. 

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, Πειραιώτης ετών 41, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και με αυτήν την αντάμωση επισφραγίστηκε η υποψηφιότητά του για το νομό Ιωαννίνων, στις εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 21 Μαΐου. Η Νέα Δημοκρατία, μάλιστα, τον ανακοίνωσε τη Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου.  

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Την κάθοδο στις εκλογές 2023 του πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2004 Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος κατέγραψε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό και την Ευρώπη, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα είναι υποψήφιος στο νομό Ιωαννίνων.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2004, Γιούρκας Σεϊταρίδης, θα συστρατευτεί στην κοινή προσπάθεια για μια Ελλάδα σύγχρονη και ευρωπαϊκή, δίνοντας τη μάχη των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ιωαννίνων».