Βόλος: Μπένετ, έχεις 24 ώρες να αλλάξεις διαιτητή

Όπως είχε προλογιστεί, αφ’ ης στιγμής η ΚΕΔ δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα Playoffs της Super League για ορισμό ξένων διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια τους και Elite της UEFA στα ματς των τεσσάρων μεγάλων, θα υπήρχε επίθεση εις βάρος της.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Μαζί με την επιστολή του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας την Παρασκευή, 17 Μαρτίου, η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε τις δικές της ανακοινώσεις, εκ των οποίων η δεύτερη χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως επιθετική αφού στοχεύει στον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ. Του δίνει, μάλιστα, από το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και δημοσιεύτηκε, 24 ώρες για να αλλάξει διαιτητή.

Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική των Playoffs της Super League την Κυριακή, 19 Μαρτίου, στις 17:30, και ο ορισμός της ΚΕΔ φέρνει τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να σφυρίζει το ματς.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Να σημειωθεί πως ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στις 19:00 και η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό στις 21:30 την ίδια μέρα.

Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο πολύς Στηβ Μπένετ το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην αξιοπιστία αλλά και στην ανταγωνιστικότητα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, για την προάσπιση και διασφάλιση των οποίων χρυσοπληρώνεται.

Και αν μεν για το ποδόσφαιρό μας ο Βρετανός «αρχιδιαιτητής» ουδόλως ενδιαφέρεται, επιδεικνύοντας μια χωρίς προηγούμενο ασέβεια και προκλητικότητα στους πρωταγωνιστές του, τις ομάδες της Super League, αγνοώντας επιδεικτικά τις ομόφωνες αποφάσεις τους, απορεί κανείς πως και δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει ότι παράλληλα βλάπτει τα δικά του συμφέροντα καθώς η υποβάθμιση και η υποτίμηση του κύρους και της αξιοπιστίας του θεσμού των playoffs καθιστούν την δική του επαγγελματική παρουσία εντελώς περιττή.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο Στηβ Μπένετ, δυστυχώς, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, και αναδεικνύεται υπονομευτής, εκούσιος ή ακούσιος είναι αδιάφορο, μιας εκ των πλέον επιτυχημένων, τουλάχιστον τα τελευταία πολλά χρόνια, διοργανώσεων του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν άμεσα ή να τον επαναφέρουν στην τάξη ή να τον θέσουν άμεσα εκτός διαιτησίας.

Και αναφερόμαστε προσωπικά στον Στηβ Μπένετ και όχι σε αυτούς που στην ουσία κάνουν τα «μαγειρέματα» και τους ορισμούς, λέγοντάς του ότι εμείς δεν θα ανεχθούμε να συνεχίζουν να σφυρίζουν τουλάχιστον στα δικά μας παιχνίδια διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή, μήπως και γίνουν διεθνείς ως αντάλλαγμα, όπως οι Καραντώνηδες, Διαμαντόπουλοι, Παπαπέτρου και κάποιοι άλλοι που θα τους αναφέρουμε εν ευθέτω χρόνω, χωρίς να σέβονται ούτε την οικογένεια τους.

Ευελπιστούμε μέχρι αύριο να έχει η γίνει η αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου, διαφορετικά θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.