Βραζιλία: Οπαδός της Ιντερνασιονάλ, που κρατούσε αγκαλιά την κόρη του, χτύπησε παίκτη της Κάσιας (Βίντεο)

Απίστευτα σκηνικά γίνονται παγκοσμίως με κοινό παρονομαστή το ποδόσφαιρο. Στη Βραζιλία, που οι άνθρωποι έχουν αφήσει το κεφάλι έξω από την εξίσωση, όλοι «σκέφτονται» με το θυμικό τους. Αυτό συνέβη και σε παιχνίδι της Ιντερνασιονάλ με την Κάσιας στο πλαίσιο του ημιτελικού για τη Liga Gaucho. 

Mετά τη λήξη του παιχνιδιού και την επεισοδιακή διαδικασία των πέναλτι, όπου προκρίθηκαν οι φιλοξενούμενοι (1-1 στην κανονική διάρκεια και 4-5 στα πέναλτι), ενώ ο διαιτητής υπέδειξε συνολικά τρεις κόκκινες κάρτες, ακολούθησε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες, με οπαδό των γηπεδούχων να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και να χτυπάει τον ποδοσφαιριστή της Κάσιας, Ντουντού Μαντάι, ενώ κρατούσε στην αγκαλιά του τη μικρή του κόρη.

Προφανώς, θα είναι ο ίδιος άνθρωπος που όταν το παιδί στην εφηβεία του θα βγάζει θυμό, θα αναρωτιέται τι έκανε λάθος και πού πήγαν όλα στραβά. Το σίγουρο είναι ότι για αρκετό καιρό, ενδεχομένως μέχρι και το τέλος της ζωής του, ο τύπος δεν θα ξαναπαρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τουλάχιστον εντός έδρας παιχνίδι της Ιντερνασιονάλ.  

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Οι άνδρες ασφαλείας του σταδίου «Beira-Rio» στο Πόρτο Αλέγκρε τον απομάκρυναν με δυσκολία, με την θλιβερή εικόνα να γίνεται viral στα social media.

Η Ιντερνασιονάλ παρέδωσε στις αρχές τα στοιχεία του, ταυτοποιήθηκε και αναμένεται να δεχτεί πολύ αυστηρές ποινές, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι διαγράφηκε ως μέλος του συλλόγου και του έχει απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο επ’ αόριστον.