Βασίλης Τσιάρτας: «Σκοτώθηκε» με την Ανθή Παπακώστα της ΑΕΚ

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την ποινή που επέβαλλε το δικαστήριο στον Βασίλη Τσιάρτα, για τρανσφοβική ανάρτηση το 2017, και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ βρίσκεται ξανά στα… αίματα. Η απόρριψή του στα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς», αφού δεν βρέθηκε στους προσκεκλημμένους, προφανώς του κόστισε, οπότε με την πρώτη ευκαιρία αφόπλισε.  

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο Βασίλης Τσιάρτας προχώρησε σε μια δημοσίευση στο instagram εξαπολύοντας επίθεση στην Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα, επικαλούμενος ότι δέχτηκε απ’ την ίδια επίθεση στο twitter.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ ανήρτησε μια συλλογή από εικόνες με τις οποίες υποτίθεται έδειχνε πως η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα, είχε γράψει «Βασίλη γλύψε τον κώλο του Μητσοτάκη καλύτερα», χωρίς μάλιστα να φαίνεται πως απαντά σε κάποιο δημοσίευμα. Ο ίδιος ο Τσιάρτας είχε καταφερθεί εναντίον της με σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία προέκυψε ύστερα από την είδηση που πόσταρε ο παλαίμαχος της «Ένωσης» για την είδηση ανανέωσης της θητείας του Κωνσταντίνου Φλώρου ως αρχηγού ΓΕΕΘΑ. 

Το tweet από το λογαριασμό δεν υπάρχει πια, αλλά υπάρχουν οι απαντήσεις του Τσιάρτα.

 

 

 

Ωστόσο, η Ανθή Παπακώστα τοποθετήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο instagram, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε και ούτε έχει λογαριασμό στο twitter και ό,τι αναφέρει ο Βασίλης Τσιάρτας, είναι ψευδές και αναληθές.

Μάλιστα, αναφέρει ότι το ήθος της και τα χρόνια στην ομάδα, δεν θα επέτρεπαν να προβεί σε τέτοιες αναρτήσεις.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Απ’ την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει κι’ αυτή τα όσα αναφέρθηκαν και στηρίζει την δημοσίευση της Παπακώστα, καθώς αναφέρει πως… εκλάπη φωτογραφία της, απ’ το instagram και χρησιμοποιήθηκε από fake προφίλ στο twitter.