Βαγγέλης Μαρινάκης: Απέναντι στη Super League 2 ο πρόεδρος της Super League

Οργίλη ανακοίνωση, από το θεσμικό ρόλο του προέδρου της Super League, εξέδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα στη Super League 2. Στη δήλωσή του, αναφέρεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους και ομάδες και βάζει στο στόχαστρο εταιρείες για στοιχηματισμό. 

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η επιτροπή της Super League 2 αντί να βγάζει ανακοινώσεις (άλλο πρωτάκουστο της κατηγορίας – «περιβόλι») καλό θα είναι να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό για τα εξής:

Πώς παραμένει Πρόεδρος ο γνωστός Λεουτσάκος; Πώς παρανόμως δεν εμφανίζεται στην υπηρεσία του; Αρκεί να διοργανώνει τις προεκλογικές εκδηλώσεις του κ. Θεοδωρικάκου για να έχει σκανδαλωδώς την κάλυψη του; Ποιά είναι η αμοιβή που λαμβάνει και ποιός την αποφάσισε; Και τέλος, ως αποτυχημένος πλήρως στην Προεδρία (μηδέν οικονομικοί πόροι για τις ομάδες, αστεία τηλεοπτικά συμβόλαια, αποτυχία να εξασφαλίσει χορηγίες, ρεκόρ υπόπτων παιχνιδιών απο την Sport Radar) για ποιο λόγο παριστάνει ακόμα τον Πρόεδρο; Για να εισπράττει δυο μισθούς (απο Ελληνική Αστυνομία και SL2) χωρίς να προσφέρει τίποτα απολύτως;

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ποιος είναι ο κύριος Νταβέλης που ξαφνικά απέκτησε λόγο στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Τι έχει πληρώσει ακριβώς για να πάρει την ιστορική ΑΕΛ και τι συμφωνίες έχει κάνει για να βοηθηθεί από τον Γιαννάκη και το «συνδικάτο εγκλήματος» που έχει μολύνει την κατηγορία, ώστε η ΑΕΛ να ανέβει στην Super League; Συναντήθηκε και έκανε συμφωνία με συγκεκριμένους ανθρώπους; Ας ενημερώσει τον κόσμο της Λάρισας για να πέσουν οι μάσκες. Όχι οι μάσκες για τον κόβιντ που εμπορεύτηκε. Αυτό είναι σκάνδαλο που θα ανοίξει σύντομα.

Ο κύριος Πρίτσας καλά θα κάνει να συνεχίσει τον σχεδιασμό του και τα τηλέφωνα με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο σε διαιτητές, επόπτες, παρατηρητές, ομάδες, αλλά κάποια στιγμή τα τηλέφωνα θα ανοίξουν και οι εισαγγελείς θα αναλάβουν τα υπόλοιπα.

Για τα θέματα της διαφθοράς της συγκεκριμένης κατηγορίας, κακώς απευθύνονται στην Σούπερ Λιγκ. Ας απευθυνθούν καλύτερα στην Sports Radar και την “ΕΠΑΘΛΑ” όπου υπάρχουν οι αναφορές ρεκόρ για ύποπτα για στοιχηματισμό παιχνίδια για την Super League 2.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Επίσης ας απευθυνθούν στην Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή «Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων» που έκρινε (με την απόφαση 600/7-10-21) ότι δεν είναι ελεύθερος ο στοιχηματισμός στην συγκεκριμένη κατηγορία. Γιατί άραγε;

Επίσης ας απευθυνθούν στην «ΕΠΑΘΛΑ» (Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας) στην οποία συμμετέχουν η ΓΓΑ, η ΕΛΑΣ και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο Αθλητικός Εισαγγελέας, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας και η ΕΕΕΠ και όλοι ομοφώνως ψήφισαν την ανανέωση της παραπάνω απόφασης.

Θέλετε κάποια άλλη απόδειξη πέρα απο την παραπάνω για τη διαφθορά της κατηγορίας;

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Αντί να απολογούνται στις ομάδες μέλη της Super League 2, και αναφέρομαι στις υγιείς ομάδες, που τις έχουν ακρωτηριάσει οικονομικά, που τις έχουν παρατήσει χωρίς όραμα και μέλλον, βγάζουν ανακοινώσεις κούφιες για να γίνουν αρεστοί στους προστάτες τους.

Τέλος να ξεκαθαρίσω και το εξής. Για το πως διανεμήθηκαν τα έσοδα σε Super League και Super League 2 έγινε συζήτηση στην Super League και οι όλες οι ομάδες συμφώνησαν στη συγκεκριμένη διανομή, πλην της ΑΕΚ, ενώ ο Βόλος απουσίαζε.

Συνεπώς την απάντηση που ψάχνετε για το θέμα του Στοιχήματος και της διανομής την έχετε ήδη.