Βαγγέλης Μάντζιος: Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό εφτά χρόνων για ντόπινγκ, βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία οξιλοφρίνη

Υπήρξε ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και έζησε μέρες δόξας ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ, πια, ασχολείται με το ποδόσφαιρο από άλλο μετερίζι, εκείνο του διευθυντή των Ακαδημιών στον Άγιο Ιερόθεο. Η μετάβαση έγινε άμεσα, την ίδια μέρα που ο 39χρονος επιθετικός, που έπαιξε σε 13 ομάδες, εκ των οποίων ουδεμία για δεύτερη φορά, αποχώρησε της ενεργού δράσης. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο Βαγγέλης Μάντζιος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό εφτά ετών από την Επιτροπή Καταπολέμησης Ντόπινγκ έπειτα από έλεγχο ντόπινγκ. Ο 39χρονος βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία οξιλοφρίνη (μεθυλσυνεφρίνη), με την ποινή να είναι διαρκείας εφτά ετών εκτός δράσης και η οποία είναι σε ισχύ από τις 31 Αυγούστου, όταν και κρέμασε τα παπούτσια του.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Αυτή η τιμωρία είναι η μεγαλύτερη που έχει επιδοθεί ποτέ από την Επιτροπή Καταπολέμησης ντόπινγκ, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟ Ρουφ και πρώην επιθετικός – μεταξύ άλλων- των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού (μέτρησε 273 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία) έχει αναλάβει τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών στον Άγιο Ιερόθεο από την 31 Αυγούστου 2022. Η τιμωρία του ισχύει ως τις 30/8/2029 στις 16:00 βάσει της απόφασης που εκδόθηκε.