Βίντεο – ντοκουμέντο από τα επεισόδια τώρα στη Φιλαδέλφεια – Ντου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ για τους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Η εικόνα από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ενδεικτική της πέριγραφής που δόθηκε σε αυτά.

Συνέβησαν απίστευτα επεισόδια στη Φιλαδέλφεια μετά την επίθεση οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, με πληροφορίες που αναφέρουν ζημιές και τραυματίες.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Η Νέα Φιλαδέλφεια μεταμορφώθηκε σε πεδίο μάχης το βράδυ της Δευτέρας, 7 Αυγούστου, καθώς περίπου 150 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, την οποία υποδέχεται στις 21:45 την Τρίτη, για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου που βγάζει στα play offs, ένα βήμα πριν τους ομίλους του Champions League, εισέβαλαν στην περιοχή, ξεσπώντας βίαιες επιθέσεις απέναντι σε φίλους της ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αποχωρώντας από την κροατική πρωτεύουσα, κατέφθασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών. Η κατάσταση εκεί γρήγορα εξελίχθηκε σε παραλυτική.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Περίπου 150 άτομα βρέθηκαν στην περιοχή της πλατείας «Αγια-Σοφιάς», εμπλέκοντας τον εαυτό τους σε ενέργειες βίας και παραβίασης της δημόσιας τάξης. Καταγράφηκαν σοβαρές περιπτώσεις επίθεσης, προκαλώντας τραυματισμούς. Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν στο περιστατικό!

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκάλεσαν υλικές ζημιές στον ατσάλινο αετό που στολίζει την πλατεία, ενώ επίσης προσπάθησαν να προβούν σε εισβολή στο γήπεδο. Παρά ταύτα, βρήκαν τις πόρτες κλειστές. Η «OPAP Arena» το βράδυ της Δευτέρας ήταν περικυκλωμένη από σημαντική αστυνομική παρουσία!