Αργεντινή: Η παραμονή Σκαλόνι σημαίνει ότι συνεχίζει ο Μέσι

Μπορεί να υπήρχε από νωρίς η εκτίμηση στο πρόσωπο του Λιονέλ Σκαλόνι και γι’ αυτό δύο μήνες πριν εκκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ να είχε ήδη ακουστεί πως θα παρέμενε στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο -και αυτό υποδηλώνουν οι διπλωματικές κινήσεις του εκλέκτορα της εθνικής Αργεντινής μετά τη θριαμβευτική διοργάνωση- ότι η ανανέωση που ανακοινώθηκε ήταν απότοκο της εγγύησης από τον Λιονέλ Μέσι πως θα συνεχίσει στην «αλμπισελέστε» τουλάχιστον ως το 2024 και με ορίζοντα το 2026. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Είχε γραφτεί και στο γαλλικό Τύπο, αν και δεν ανιχνεύθηκε στην εφημερίδα «L’ Equipe», όπου, δηλαδή, αναφέρθηκε ότι τυπώθηκε, πως ο Μέσι ο ίδιος δήλωσε ότι θα βρίσκεται στην Εθνική στο Copa America του 2024. Αυτό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, την τέταρτη από την τελευταία τοποθέτηση για την ανανέωση του Σκαλόνι, η οποία ήταν πως επρόκειτο για ζήτημα χρόνου έως ότου γίνει. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Η μόνη επίσημη δήλωση που έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής ήταν ότι ο Μέσι μπορεί να παίξει ως το 2026, αρκεί να το θέλει. Ο Μέσι, αξίζει να υπενθυμιστεί, είχε δηλώσει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα ήταν το τελευταίο του. 

Ο Κλαούντιο Τάπια, πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αργεντινής, είχε ανακοινώσει από τον Σεπτέμβριο πως ο Σκαλόνι θα συνεχίσει και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στον πάγκο της Εθνικής, χωρίς, όμως, να υπάρχει συμφωνία επέκτασης συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ο Σκαλόνι, που οδήγησε την «αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του Copa America το 2021 και του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2022, φέρεται να μην είχε ικανοποιηθεί από την αρχική προσφορά για τον ίδιο και τους συνεργάτες του, η οποία μάλλον περιελάμβανε και όρο για τον Μέσι, αλλά τελικά, ύστερα από αρκετές συζητήσεις, φαίνεται πως βρέθηκε η κοινή συνισταμένη.

Έτσι θα παραμείνει στη θέση του κόουτς και στις επόμενες υποχρεώσεις της Αργεντινής, δηλαδή το Copa America στο Εκουαδόρ το 2024 και το Παγκόσμιο Κύπελλο σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2026.