Αουτσάιντερ-Φαβορί σε μία κλωστή!!

Χθες ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα για τους Έλληνες φιλάθλους κυρίως στη Θεσσαλονίκη, καθώς απ’ τη μία αυτοί του ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένοι και ίσως προβληματισμένοι με την εικόνα απέναντι στη Λέφσκι σε αντίθεση με τους φίλους του Άρη η οποίοι πετάνε στα σύννεφα μετά την ισοπέδωση της Γκόμελ.

 

Δύσκολη νύχτα για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβαν Λουτσέσκου καθώς η εικόνα της ο ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή χωρίς να υπάρχει συνοχή ένταση πάθος απ’ τους ποδοσφαιριστές δείχνοντας πως είναι καινούργια ομάδα η οποία θέλει καιρό για να δέσει και να γίνει ένα σύνολο δυνατό να ανταπεξέλθει στη συνέχεια των διοργανώσεων.

 

Στην απέναντι πλευρά ο Άρης και ο Μπούργκος δείξανε ένα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην αδύναμη Γκόμελ, βάζοντας πέντε γκολ και παίζοντας ανά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο ποιοτικό με πίεση ψηλά και με πολύ διάθεση και ένταση.

 

Σε μία εβδομάδα ακριβώς περιμένουμε τους επαναληπτικούς αγώνες στη Θεσσαλονίκη, ελπίζοντας σε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απ’ τον ΠΑΟΚ και σε μία συντήρηση απ’ τη πλευρά του Άρη για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και οι δύο ομάδες της πόλης. Επίσης μεγάλη προσοχή χρειάζεται και απ’τον Ολυμπιακό στο Europa League απέναντι στη Μακάμπι για τη συνέχεια στη διοργάνωση.

Το ποντάρισμά σας εδώ  ->  Στοιχηματικές Εταιρίες