ΑΕΚ: Σώθηκε από θαύμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα χρωστάει, για όσο ζει, χάρη στον πιλότο ενός ιδιωτικού αεροπλάνου, ο οποίος μπορεί απλώς να έκανε τη δουλειά του και να τον ένοιαζε περισσότερο η δική του επιβίωση, πάντως γλίτωσε τον ίδιο, το οικογενειακό περιβάλλον, την ΑΕΚ και γενικώς το ελληνικό ποδόσφαιρο από μια τραγωδία ανείπωτη.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ήταν η δική του ικανότητα που έκανε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο το οποίο πήρε φωτιά στον αέρα, και όπου επέβαινε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, να προσγειωθεί, και μάλιστα σε μια περιοχή που δεν ενδείκνυται. 

Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος μετέφερε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ το βράδυ της Παρασκευής (24/2) και είχε προορισμό την Αθήνα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρισκόταν στο Ντουμπάι, για επιχειρηματικό ταξίδι και επέστρεφε, όταν το αεροπλάνο πήρε φωτιά στον αέρα.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Αυτή η κατάσταση πανικού δεν μετατράπηκε σε τραγωδία λόγω του πιλότου, που αντέδρασε ψύχραιμα και μπόρεσε να προσγειώσει το ιδιωτικό τζετ σε μια δύσβατη περιοχή στο βόρειο Ιράκ. Πέρασε η ζωή μπροστά από τα μάτια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, που, έχοντας επιβιώσει, ένιωσε όλα τα συναισθήματα που μπορεί να αισθανθεί κάποιος σε μια τέτοια κατάσταση, με πρώτιστο εκείνο που εκπορεύεται από την τύχη.

«Είμαι σοκαρισμένος, σωθήκαμε από θαύμα» είπε αργότερα στο στενό του περιβάλλον ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με τους συνεργάτες του,  με άλλη πτήση, χωρίς να έχει υποστεί το παραμικρό.