ΑΕΚ προς Super League: Αντιδεοντολογικό το να βρούμε τρόπο για να μετράμε τα δοκάρια τώρα

Πριν το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, στο οποίο… αποφασίστηκε ο τρόπος μέτρησης των δοκαριών, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατέστησε σαφή το λόγο που δεν επρόκειτο να παρευρεθεί σε αυτό.

Τόνισε, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει δεοντολογία στο να συζητιούνται θέματα κανονισμών τα οποία δεν είχαν φροντιστεί, επειδή απλώς… έτυχε στον αγωνιστικό χώρο, έκανε αναφορά, δηλαδή, στο συμβάν του Περιστερίου, όταν το οριζόντιο δοκάρι της μίας από τις εστίες βρέθηκε ελλιπές, πριν το ματς με τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική της Super League. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Κρίνουμε ότι η χθεσινή πρόσκληση για σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. για συζήτηση θέματος που χαρακτηρίζεται ως υπαγόμενο σε εξαιρετικά επείγουσα περίπτωση, δεν ανταποκρίνεται σε πραγματικές συνθήκες που να δικαιολογούν ρύθμιση θεμάτων ελέγχου προδιαγραφών αγωνιστικών χώρων, τα οποία άλλωστε θα έπρεπε να έχουν περατωθεί προσηκόντως μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος και όχι μεσούσης της περιόδου, κατά την οποία συγκεκριμένοι Κανονισμοί ήδη εφαρμόζονται και δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

Προσέτι, είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να συγκαλείται έκτακτο ΔΣ για συζήτηση του ανωτέρω θέματος, εν όψει της επικείμενης αυριανής εκδίκασης υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο Super League για ζήτημα της αυτής φύσης που προέκυψε από την αντικανονικότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Περιστερίου στον αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 5.2.2023.

Θεωρούμε ότι θα τηρηθούν έστω τα προσχήματα και δεν θα εκδοθεί οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση, προκειμένου να προσκομιστεί ενώπιον του αρμοδίου πειθαρχικού δικαστικού οργάνου.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Συνεπεία των ανωτέρω, διευκρινίζουμε ότι δεν θα παραστούμε στην ανωτέρω συνεδρίαση, νομιμοποιώντας την εν λόγω διαδικασία δια της παρουσίας μας και σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε ότι η οποιαδήποτε απόφαση ή ανακοίνωση της SUPER LEAGUE 1 δεν δεσμεύει την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας,

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Γεώργιος Κοσμάς

A’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος».