ΑΕΚ: Πιο χαμηλά τα δοκάρια, ο Ατρόμητος κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά – Δεν έγινε η αναμέτρηση στο Περιστέρι

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο Περιστέρι, στο πλαίσιο του παιχνιδιού του Ατρόμητου με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League. Ο διαιτητής έφτασε στο σημείο να αναβάλει ή να ματαιώσει το παιχνίδι -κι αυτό όχι λόγω των καιρικών συνθηκών.

Άλλωστε, η ματαίωση μάλλον σημαίνει ότι το ματς δεν πρόκειται να ξαναγίνει, σε αντίθεση με την αναβολή, που σημαίνει ότι θα οριζόταν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Όλα άρχισαν όταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το ύψος της μίας εστίας και ειδοποίησαν το διαιτητή του παιχνιδιού, Ευάγγελο Μαλούχο, και τον παρατηρητή.

Πράγματι, βρέθηκε ότι η εστία ήταν χαμηλότερη κατά πέντε εκατοστά. Το όριο είναι 2,44 μ. Η κινητοποίηση στο γήπεδο ήταν… φουλ στα ημίμετρα: προσπάθησαν  να σκάψουν την γραμμή της εστίας σε βάθος πέντε εκατοστών, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Ύστερα από νέα επιθεώρηση της εστίας στις 17:55, παρουσία των δύο αρχηγών Γιαννιώτη και Αραούχο, και αφού έγιναν μετρήσεις στο κέντρο και στα δύο άκρα της οριζόντιας δοκού, διαπιστώθηκε ότι σε κάποιο σημείο η εστία εξακολουθούσε να είναι πιο χαμηλή (2.41 μ.). Ο γενικός αρχηγός του Ατρομήτου. κ. Αγγελόπουλος, μόλις αντιλήφθηκε ότι το παιχνίδι πηγαίνει για αναβολή, έγινε έξαλλος και προσπάθησε να μεταπείσει τον διαιτητή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Μοιραία το ματς οδηγήθηκε σε αναβολή με απόφαση του διαιτητή. Την τύχη του θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής, καθώς ενδέχεται να αποδοθεί υπαιτιότητα στη γηπεδούχο ομάδα και να κερδίσει η ΑΕΚ τους τρεις πόντους στα χαρτιά.

Φυσικά, ελλοχεύουν ερωτήματα που περιμένουν απάντηση. Ο Ατρόμητος έχει παίξει 10 παιχνίδια στην έδρα του μόνο στη Super League, τώρα βρέθηκε η υψομετρική διαφορά; Πριν δεν υπήρχε;

Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα οι άνθρωποι της ΑΕΚ να γνώριζαν από πριν ότι το ένα τέρμα είναι πιο κοντό από το άλλο;