ΑΕΚ: Ο Ντέμης Νικολαΐδης… χάρηκε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ανέκαθεν ασυμβίβαστος, ακόμα και κατά τη διάρκεια της θητείας του στον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ζήσει τα… πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Διαλέγοντας την «Ένωση» από τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 1996, δεν θα μπορούσε να έχει επιλέξει χειρότερο τάιμινγκ, σε ό,τι αφορά τους τίτλους, αλλά και καλύτερο, όσον αφορά στο να μετατραπεί σύμβολο αντίστασης. Παρ’ όλα αυτά, παρά τον πανικό και την ένταση και την ίντριγκα, παρά το γεγονός ότι υπήρξε θύτης και θύτης, πως ήταν μέγας γκολτζής αλλά και ότι έχει στο ενεργητικό του μερικές από τις πιο σημαντικές χαμένες ευκαιρίες στην Ιστορία της ΑΕΚ, ο Ντέμης ήταν πάντα ένας αγχίνοας ποδοσφαιριστής, που είχε τον τρόπο του να αποφεύγει τον ιωχμό των αμυντικών, αλλά και ένας υγιής φίλαθλος. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Τούτο τού υπαγορεύεται εξ ημισείας από το ορμέμφυτο, με το άλλο μέρος να συμπληρώνεται με την εμπειρία και το βιωματικό χαρακτήρα που ο ίδιος δίνει στις καταστάσεις. 

Το ποδόσφαιρο, άλλωστε, υπάρχει ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ στο μυαλό όσων το αγαπούν και οι σπάνιες στιγμές που τους γεμίζει χαρά στα ημέτερα είναι εκτιμητέες. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Ο Νικολαΐδης, που έχει κάνει θητεία στην ΑΕΚ και ως πρόεδρος, διέκρινε μια τέτοια στην ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) για τη 16η αγωνιστική της Super League και, ως ΑΕΚτζής που ήπιε το νέκταρ της αποδοχής κατά την εκδήλωση που έγινε για τους βετεράνους στα εγκαίνια του «σπιτιού» των απανταχού ΑΕΚτζήδων, της «Αγια-Σοφιάς», όταν και έπεσε πολύ… κλάμα, δεν δίστασε να διαχωρίσει αυτήν την ιδιότητά του από την άλλη, του ακραιφνούς ποδοσφαιρόφιλου, που ως «ζητιάνος του ποδοσφαίρου», όπως ο συγγραφέας Εδουάρδο Γκαλεάνο χαρακτήριζε τον εαυτό του, ζητάει λίγη καλή μπάλα. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Με αυτό το χαρακτηριστικό, κατά το σχολιασμό του στην εκπομπή της συνδρομητικής τηλεόρασης, επαίνεσε τον ΠΑΣ για το παιχνίδι του, υπερθεματίζοντας στην επιθετικότητα και την τιμιότητά του.