ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Γιατί είναι αλλιώτικο να πανηγυρίζεις στο σπίτι σου

Ακόμα κι αν δεν είναι πλήρως αποδεκτό ότι η τάση του ανθρώπου προς τη χαρά είναι έμφυτη, οι δρόμοι που οδηγούν σε αυτήν δεν είναι στενά. Γίνεται μέσω της αιφνιδιαστικής έκπληξης, κάποιου απρόσμενου γεγονότος. Συμβαίνει και μέσα από την αρμονία, το προσδοκώμενο, την αίσθηση του ευκταίου που πραγματοποιείται. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Και οι δύο δίοδοι έχουν τη χάρη τους. Αλλά ενώ η πρώτη δεν έχει αναλύθει από το μυαλό, αφού εμφανίζεται δίχως προειδοποίηση, η δεύτερη είναι εκείνη που προσφέρει, εκτός από το ίδιο το συναίσθημα και την έντασή του, την πληρότητα. Ο άνθρωπος αισθάνεται πλήρης όταν εκείνο που περιμένει γίνεται και περιλαμβάνει το φαντασιακό που προσμένει. 

Στην εμπειρία της «Αγια-Σοφιάς» για τους οπαδούς της ΑΕΚ υπήρχε μια τέτοια ψηλάφηση. Στο γεγονός ότι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι η κορυφαία στην Ελλάδα, δίχως συζήτηση, εδώ και τρεις μήνες, η ψηλάφηση μετατρέπεται σε άγγιγμα. Και στο 3-0 επί του Ολυμπιακού, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, το άγγιγμα γίνεται κράτημα, σε ένα ρόλερκοστερ που μοιάζει να συμβαίνει πάνω από τα σύννεφα. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τους «ερυθρόλευκους» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είχε προηγηθεί το 0-0 στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη, που η υποψία ότι ήταν η καλύτερη ομάδα από τις δύο, με τη μεγαλύτερη συνειδητότητα, την αντίληψη για την ολοκλήρωση του στόχου, τις ικανότητες και τα εργαλεία για να τον πραγματοποιήσει, ήταν έντονη. 

Ήρθε ο ημιτελικός του Κυπέλλου και προλεκτικά οι ΑΕΚτζήδες, ζώντας τη γνώριμη αγωνία πριν από ένα παιχνίδι με έναν εχθρό που δεν ήταν αλλά έγινε ταξικός, περίμεναν 21 χρόνια και 20 μέρες για να τον φιλοξενήσουν στο σπίτι τους. Η αισιοδοξία ήταν ξέχειλη. Η πραγματικότητα ταίριαξε μαζί της, λες και ήταν γάντι στο χέρι της Όντρεϊ Χέπμπορν. 

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Ένα σκορ που δεν θα ήταν αβαρία να αποκληθεί όμορφο, απέναντι στον αντίπαλο που περισσότερο από όλους ήθελαν να επιτευχθεί, μέσα στο σπίτι για το οποίο νοστάλγησαν, πόνεσαν και όταν έφτασαν σε αυτό, δάκρυσαν. 

Κι όταν βγήκαν από το γήπεδο, που παρακολούθησαν ένα σπορ που μπορεί να γίνει άγριο, ένα χαζό χαμόγελο στα πρόσωπα. Εκείνο που έλεγε, η ζωή είναι ένα μέρος που αξίζει να βρίσκεσαι.