ΑΕΚ: Κατέθεσε ένσταση για να πάρει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα χαρτιά

Η ενημέρωση από το παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League και το αν, τελικά, ματαιώθηκε ή αναβλήθηκε έρχεται μέσα από την ένσταση που υπέβαλαν οι φιλοξενούμενοι για το γεγονός ότι το οριζόντιο δοκάρι της μίας εστίας στο Περιστέρι είναι πιο κοντό από το άλλο.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Το δοκάρι πρέπει να βρίσκεται στα 2,44μ., κάτι που δεν ίσχυε σε οποιαδήποτε περίπτωση σε αυτό το παιχνίδι -και φυσικά η απορία είναι αν ίσχυε στα 10 προηγούμενα εντός έδρας ματς που έδωσε ο Ατρόμητος για το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ επιδιώκει να μην αναβληθεί το ματς, αλλά να ματαιωθεί, που σημαίνει ότι θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς με υπαιτιότητα του αντιπάλου, αφού δεν μπόρεσε να τηρήσει τις προβλεπόμενες συνθήκες.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Σε ό,τι αφορά την ενημέρωση από την πλευρά της «Ένωσης», ήταν ξεκάθαρη, αφού η ένσταση επιδιώχθηκε και μάλιστα φαίνεται πως είχε προαποφασιστεί.

Αναφέρθηκε πως «καταθέσαμε ένσταση μέχρι την προβλεπόμενη ώρα έναρξης του αγώνα (σημ. στις 17:30), έγινε μέσω του αρχηγού μας, Σέρχιο Αραούχο. Σημειώσαμε πως ήταν αντικανονικές οι διαστάσεις και στις δύο εστίες από 4 μέχρι και 7 εκατοστά. Κατόπιν της ένστασης, οι διαιτητές μέτρησαν τα δοκάρια και διαπίστωσαν πως έστεκε το επιχείρημά μας. Δόθηκε το εύλογο χρονικό διάστημα που προβλέπει ο κανονισμός των 30 λεπτών, βγήκαν ξανά οι διαιτητές, μέτρησαν και έχουν διαπιστώσει και πάλι ότι υπάρχει αντικανονικότητα στις διαστάσεις και στις δύο εστίες».