ΑΕΚ: Ιστορικό ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας – Δόθηκαν 25.802, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 40.000 με την Ευρώπη

Η επιχείρηση ΑΕΚ ανταμείφθηκε από τη δουλειά της στην ομάδα ΑΕΚ και την έλξη που άσκησε η τελευταία στον κόσμο ΑΕΚ, δείχνοντας ότι στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων οι διαστάσεις που συγκρικώνονται φέρνουν ευεργετικά αποτελέσματα. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που ήδη έχει κλειδώσει μια θέση στην Ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη που κατέκτησε το νταμπλ μετά το 1978, δηλαδή έπειτα από 45 χρόνια, αγαπήθηκε, ενώ τα συγκείμενα, το νέο γήπεδο αλλά και οι κινήσεις που έγιναν, από την ανανέωση συνεργασίας με τον Αργεντινό προπονητή μεσούσης της σεζόν έως την αγορά του Ορμπελίν Πινέδα με συμφωνία που πρόκειται να προσπεράσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που η διοίκηση της ΑΕΚ έχει να τα δώσει από την αρχή του αιώνα για ποδοσφαιριστή, έφεραν ευεργετικά αποτελέσματα για την ομάδα σε οικονομικό επίπεδο και τη διάσταση που μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος. 

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι πουλήθηκαν 25.802 διαρκείας μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης για τα ματς της Super League και του Κυπέλλου, ενώ οι εκτιμήσεις δίνουν πάνω από 40.000, μόνο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Καθίσταται προφανές ότι στα «αδιάφορα» ματς η «Αγια-Σοφιά» θα είναι γεμάτη, ενώ δεν θα πέφτει βελόνα στα ντέρμπι. Κάποια VIP εισιτήρια δεν έχουν δοθεί. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν 2023-2024.

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσης, πως ήδη έχει καταγραφεί ιστορικό ρεκόρ διάθεσης διαρκείας για την ομάδα μας, καθώς έχουν μέχρι σήμερα πωληθεί 25.802 εισιτήρια για τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου, για την νέα σεζόν!

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, τον μοναδικό κόσμο της ΑΕΚ, για την απίστευτη ανταπόκριση που δημιούργησε αυτή την ιστορική επίδοση στις πωλήσεις διαρκείας. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν πάντα η μεγάλη της δύναμη και το αποδεικνύει και φέτος με τρόπο που ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως συνεχίζεται από την ερχόμενη Δευτέρα (24/7) η διάθεση διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις τηλεφωνικά, αλλά και μέσω email στην διεύθυνση tickets@aekfc.gr, στην οποία μπορούν να απευθύνονται όσοι ενδιαφέρονται για αγορά. Πρόκειται για εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στις V.I.P θύρες της OPAP ARENA

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται και η πώληση των συνδεσμιακών εισιτηρίων διαρκείας.