ΑΕΚ: Ιστορικό ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας – Πουλήθηκαν 26.280

Πρόκειται για παλιγγενεσία. Αυτό που γίνεται στην ΑΕΚ, δεν είναι απλώς η επιθυμία του κόσμου να αποθεώσει μία ομάδα που έκανε νταμπλ ύστερα από 45 χρόνια και επέστρεψε στους τίτλους έπειτα από πέντε ή ένας φόρος τιμής για την υγεία που πλέον εμπνέει, αλλά ένα κληροδότημα που περνά από γενιά σε γενιά. Από το «διηγώντας τα να κλαις» στην πραγμάτωση του ονείρου, ενός δικού της γηπέδου στο σπίτι της, μίας έδρας η οποία μοιάζει απόρθητη, άλλωστε τα πολεμικά σύμβολα βρίθουν στο ποδόσφαιρο για να δημιουργούν ένταση και αδρεναλίνη -ωστόσο η οπαδική βία δεν είναι ένα από αυτά. 

Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που πούλησε η ΑΕΚ φέτος είναι από τα… άγραφα και ουδείς πριν μια δεκαετία μπορούσε να φανταστεί αυτόν τον δυσθεώρητο αριθμό των 26.280, τα οποία πουλήθηκαν μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι ο πλέον έμπρακτος τρόπος για να δείξει ο κόσμος πόσο αγαπάει την ομάδα του, αλλά και πόσο την εκτιμά για την εικόνα της. Πρόκειται όντως για μία άλλη εντελώς κατάσταση, και μάλιστα δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Φυσικά πρόκειται για επίδοση ρεκόρ, μετά από αυτό που καταγράφηκε στις 21 Ιουλίου. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την απίστευτη ανταπόκριση και την έμπρακτη στήριξη που οδήγησε στον συγκεκριμένο αριθμό πωλήσεων.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι με την ολοκλήρωση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024 και μέσω των δύο διαδικασιών που είχαν παραμείνει διαθέσιμες (τηλεφωνικά και μέσω email), ο τελικός αριθμός καρτών που διατέθηκαν για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι 26.280!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την απίστευτη ανταπόκριση και την έμπρακτη στήριξή του, η οποία οδήγησε σε ένα ιστορικό ρεκόρ. Οι φίλοι της ΑΕΚ αποτελούν διαχρονικά τη μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά, εξασφαλίζοντας ότι η OPAP Arena θα είναι και τη φετινή σεζόν η πιο καυτή έδρα!»