ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η έφεση για το ματς με τον Ατρόμητο – Αν δεν πάει στο CAS, 8 Μαρτίου το παιχνίδι στο Περιστέρι

Άλλο ένα δεδικασμένο, αυτήν τη φορά σε ό,τι αφορά την έφεση που έκανε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, το οποίο διακόπηκε πριν αρχίσει λόγω χαμηλότερου οριζόντιου δοκαριού, θα οδηγήσει την ΑΕΚ είτε στο CAS, για την τελευταία απόπειρά της να πάρει τους τρεις βαθμούς που στην ΠΑΕ αισθάνονται ότι δικαιούνται για την αβελτηρία των γηπεδούχων, είτε στο γήπεδο, ώστε να προσπαθήσει να πάρει τη νίκη εκεί. 

Η έφεση εκδικάστηκε στη σκιά του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη Λάρισα, από το οποίο, ήδη, έχουν εξεταστεί 43 σοροί και αναμένεται αύξηση του αριθμού. 

Stoiximan  Κορυφαίες αποδόσεις για στοίχημα Online

Έτσι, λοιπόν, μετά τον αθλητικό δικαστή και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της «Ένωσης» σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης και στέλνει ΑΕΚ και Ατρόμητο στη σέντρα του γηπέδου του Περιστερίου την επόμενη Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Όλα αυτά, βέβαια, θα συμβούν στην περίπτωση που η «Ένωση» δεν θελήσει να εξαντλήσει και το τελευταίο ένδικο μέσο που διαθέτει για να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, που δεν είναι άλλο από την προσφυγή στο CAS.

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

Η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague.