ΑΕΚ: Έφεση για να πάρει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στηλιτεύει Αυγενάκη – Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε επανάληψη

Αλύγιστη, παρά την επίκληση στην… αξιοπρέπεια που τεχνηέντως έκαναν εκπρόσωποι των υπόλοιπων ομάδων και οπαδοί, παραμένει η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, στο Περιστέρι.

Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση ότι πρόκειται να προσφύγει στο Εφετείο προκειμένου να πάρει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αφού το μέτρημα των δοκαριών έδειξε ότι το οριζόντιο δοκάρι της μίας εστίας ήταν χαμηλότερο από όσο έπρεπε να είναι, δηλαδή 2,44μ., και οι γηπεδούχοι, παρά το σκάψιμο, δεν μπόρεσαν να το φέρουν στη θέση τους.

Για να προχωρήσει η ΑΕΚ στην ανακοίνωση για την έφεση, έπρεπε ο αθλητικός δικαστής να απορρίψει την ένστασή της, κάτι που έκανε το πρωί της Τρίτης. Στην απόφασή του σημειώνεται ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος είχε έλλειψη υπαιτιότητας, το δικαστήριο δέχθηκε τις παρεμβάσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Betshop καθημερινοί αγώνες στοιχήματος και καζίνο εμπειρία

Η δήλωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ

Νέα Φιλαδέλφεια, 14 Φεβρουαρίου 2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Και κάτι ακόμη: ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.

Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο!

Novibet: Δίνει το 100% στους παίκτες της!

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλούμενη από την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση λόγω έλλειψης υπαιτιότητας.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την υπό στοιχείο Β’ ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΔΕΧΕΤΑΙ εν μέρει τις ως άνω πρόσθετες παρεμβάσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να επανοριστεί ο αγώνας που δεν διεξήχθη στην Αθήνα, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στις 5/2/23 και ώρα 17:30 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΕ ΑΕΚ με γηπεδούχο την ομάδα της πρώτης από τις δύο διαγωνιζόμενες ΠΑΕ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος από την ενιστάμενη παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής.

Το πολυσέλιδο σκεπτικό του Αθλητικού Δικαστή (το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ)
στηρίζεται στην κοινή λογική, καθώς δεν εντοπίζει την παραμικρή υπαιτιότητα από την πλευρά του Ατρόμητου.